пʼятницю, 6 жовтня 2017 р.

Банда “Торпеди”: суд арештував “постачальника тітушок”


Уманський міськрайонний суд Черкаської області обрав одному з організаторів банди “Торпеди”, що причетна до 9 злочинів у 2016-2017 роках на грунті ксенофобії, релігійної нетерпимості та міжнародних конфліктів, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Про це на своїй сторінці у “Фейсбук” написав заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.
“Сьогодні вже третьому із затриманих “бомбістів” Уманський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Якщо два попередніх були простими виконавцями злочинних наказів свого лідера за грошову винагороду та через страх перед ним, то цей покидьок – один з організаторів злочинного угруповання, яке причетне до скоєння ряду террористичних актів на території України: вибух 24 серпня 2017 року на вул. Грушевського у Києві, коли тяжкі тілесні ушкодження отримали близькі Героя України Валерія Чибінєєва; вибух на території Посольства США в Україні; нещодавній вибух в Умані”, – зазначив Аброськін.
   Нагадаємо, учора суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартоюдвом першим “бомбістам”, які протягом тривалого часу своїми злочинними діями намагалися дестабілізували ситуацію в нашій державі. Про захоплення терористів днями повідомляв міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Немає коментарів:

Дописати коментар