четвер, 19 жовтня 2017 р.

Винуватиця страшного ДТП в Харкові виявилася сестрою черкаського прокурора

Вчора, 18 жовтня, у центрі Харкова сталася страшна ДТП: позашляховик “Lexus RX 350”, за кермом якого перебувала 20-річна Олена Зайцева, врізався у інше авто та протаранив натовп. Унаслідок чого п`ятеро людей померли на місці, а ще шестеро потрапили до лікарні у дуже важкому стані. Винуватиця аварії доводиться зведеною сестрою екс-заступнику прокурора Черкаської області часів Пшонки Дмитра Зайцева, який наразі перебуває у розшуку.
Про це пише tsn.ua.
Також Олена є названою дочкою харківського бізнесмена Василя Зайцева, президента ТОВ “Група – Тайфун”, також голови правління і генерального директора ПРАТ “ВТП “Укренергочормет”. 2012 року його навіть було нагороджено державною премією в галузі науки і техніки. Сама дівчина навчається в Харківському національному університеті імені Каразіна
За даними патрульної поліції, водій “Lexus” на місці події пройшла огляд, що показав відсутність алкоголю або наркотиків в крові. Однак стало відомо, що це далеко не перший інцидент за її участю на дорозі. Права дівчина отримала неповні два роки тому, однак поліція вже встигла зафіксувати три порушення правил дорожнього руху за її участі.
Цього разу Зайцева дуже перевищила швидкість. Очевидці розповіли, що після того, як вона зачепила інше авто,  Lexus декілька разів перевернувся та влетів у людей.
 Одразу після аварії до дівчини, вже за традицією, приїхала “група підтримки” на двох позашляховиках з луганськими номерами. Проте у поліції стверджують, що наразі Зайцева затримана на стандартні три доби та перебуває у відділку.

Немає коментарів:

Дописати коментар