суботу, 7 жовтня 2017 р.

ЧЕРКАСЬКІ ПИСЬМЕННИКИ ПЕРЕЇХАЛИ ВЛАСНИМ КОШТОМ

Світлина від Володимира Ткаченка.  Світлина від Володимира Ткаченка.
Кажуть, що переїзд страшніший за потоп. Віримо! Коли окинули оком оте добро, яке треба було спакувати, винести, навантажити, розвантажити й знову розікласти за призначенням, то стало жарко. Проте гарну пропозицію приніс до спілки Станіслав Стеценко у вигляді кількох ваговитих купюр, як перший внесок загального збору коштів на оплату перевізника. Його почин примножили Григорій Діхтяренко, Леонід Даценко, Василь Захарченко, Валентина Коваленко, Ігор Коваленко, Валентина Кузьменко, Людмила Тараненко, Микола Шамрай. Долучилися до збору й інші письменники посильною своєю допомогою: Катерина Вербівська, Оксана Галаєва, Світлана Горбань, Наталія Горішна, Іван Дубінін, Ольга Месевря, Марина та Ольга Павленки, Петро Сафроненко.
Не всі, звичайно, на даний момент мали за душею розмінну копійку, щоб внести хоч дещицю міді до перевізної скриньки. Обіцяли, з настанням сприятливіших обставин, теж долучитися до підтримки рідної спілки.
Були й такі, що зустріли заклик до збору коштів у багнети. А один поважний член так прискіпливо уточняв розцінки на вантажників та автомобіль, що довелося перед ним вибачатися за те, що потривожили таким неприємним для нього питанням.
Зрештою, основні цінності вже перевезені.
Усім, хто допомагав – низький уклін!
Хай нам усім пощастить на новому місці!
Наша адреса: Черкаська обласна організація Національної спілки письменників України, вул. Байди Вишневецького, 17, кімната 109, м. Черкаси, 18001. У майбутньому – «Будинок творчості».
Голова Черкаської ОО НСПУ Володимир Ткаченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар