середу, 4 жовтня 2017 р.

Журналісти та активісти називають “фуфлом” заяву Авакова щодо затримання “терористів” з ОЗГ Торпеди

Учорашня заява міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, щодо затримання кількох людей, жителів Черкаської області, які підозрюються у ряді тяжких злочинів викликала чималий резонанс. Проте, більшість черкаських журналістів та політиків, м’яко кажучи, засумнівалися у достовірності усіх наведених фактів, ба більше, відверто насміхалися з міністра.
Так народний депутат від Черкаського виборчого округу №194 Олег Петренкоприпустив, що Авакова підставили черкаські СБУшники, підсунувши «фуфло».
«ОЗГ Торпеди ніколи не товаришувало з Тулубом і Олійником. Тут явно сплели до купи все що зараз на слуху» – коментує міністра аналітик, екс-заступник голови Черкаської ОДА Юрій Сас.
Посміялися із затримання терористів і місцеві журналісти.
«Торт «Перемога»: Автор рецепта – міністр МВС. Береш пару мордоворотів, кілька гранат, свинячу голову, постраждалого хасида. Люто мішаєш це все в кучу на великому кострі міжнаціональної ворожнечі. Добавляєш на власний смак Тулуба\Олійника, або іншого регіонала, ім’я якого можна пов’язати з Черкаською областю з помощщю «гугла», приправляєш названім любого ізвєсного тобі ОПГ (також на власний смак, бажано, щоб харашо гуглилося). Done» – пише журналіст Сергій Макаренко.
Його колега з Умані Олена Марченко навіть готова повірити в причетність затриманих молодиків до крадіжки золотого унітазу Януковича, здачі Криму та Іловайську, убивства Вороненкова та Шеремета і навіть незаконного видобутку бурштину…
«Послухав пресуху Авакова і поняв, що Осама бен Ладен, дитя на фоні Торпєди і його ОПГ… Від нині, Черкаси – столиця світового тероризму!» – пише адміністратор спільноти «Місто на Че» у Фейсбуці Ярослав Лавров.
Невідповідність за віком побачив у хлопців нібито причетних до ОЗГ Торпеди журналіст Сергій Кузляєв.
«Кримінально-медійним фуфлом» назвала заяву Авакова Катерина Кувіта із київського «Автомайдану».
Як бачимо, заява міністра внутрішніх справ породила більше питань ніж відповідей. І чи не «повісять» на затриманих молодиків ще кілька резонансних справ, зокрема убивство депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова, як кажуть, поживемо-побачимо…
Варвара Горова

Немає коментарів:

Дописати коментар