суботу, 18 червня 2016 р.

Пан Ги Мун нам не пан!


Вчора пропустив заяви Пан Гі Муна.

Хто не в курсі - це Генсек ООН, який, виступаючи в Санкт-Петербурзі, видав наступне: "Росія, як постійний член Ради безпеки ООН, відіграє важливу роль в його роботі і у врегулюванні світових питань - від закінчення конфліктів на Україні та Сирії, до забезпечення прав людини і контролю за поширенням зброї масового знищення ". А пізніше подлізнул Путіну: "Пане президенте, як ви знаєте, це мій останній рік на посаді генерального секретаря ООН, і я хотів би скористатися можливість і висловити свою глибоку вдячність, своє захоплення і повагу до всіх ваших зусиль на міжнародній арені".

Категорично впевнений, що дані висловлювання не мають спільного з дипломатією. Вони мають відношення до прямого виродження ООН як організації, про резолюцію якої давно витирають ноги США, Ізраїль, Росія.

Намалювалася чергова паралель: Ліга Націй і ООН. Це після Гітлер і Путін, Судети і Крим і далі за списком.

Але повернемося до старого генсека і його лебединою пісні на посаді. Гаразд, на Україну даному панові, мабуть, срать з високої гірки, раз він зміг своєю заявою образити цілу 40-мільйонну країну, що піддалася агресії в центрі Європи.

Але мені цікаво! Після закінчення розслідування по Боїнгу і світового засудження РФ в трагедії Пан Гі Мун також прилетить до Пітера і ізригнёт: "Росія ... грає важливу роль ... у врегулюванні .. конфлікту в Україні і Сирії".

А краще нехай відразу заявить це в Амстердамі.

Яка гидота цей ваш Пан Гі Мун.
                                                       

Немає коментарів:

Дописати коментар