неділю, 19 червня 2016 р.

Сьомий поверх дачі, або Трудової вородог


Я сьогодні коротко. Тому що хочу відпочити, а ввечері поїхати на день народження до хорошої людини на природу. Літо, багаття, вкусношликі, все таке.

Зрозуміло, що все вже втомилися іржати над кацапським «мені западенці сьомий поверх на Ру-блевке будують» і «Хахлушка з ленінградки сто штук сосут одночасно». У країні, де 20% населення перебувають навіть не на рівні, а під рівнем бідності, згідно простої екстраполяції, ще 40% знаходиться за рівнем бідності.

Ну, інакше не буває. Це закон природи. Просто ці смегможори не розуміють, що вони живуть в смегма від народження, лінуючись помити хуй. Вони іншому житті не знали, і вкрадений велосипед для них - перехід на новий соціальний статус. Злодій - значить молодець. Працюєш - значить дурень.

***
Як сліпий від народження розуміє слово «ліловий». Він думає, що це якось пов'язано з гомосексуалізмом. Ну, ліловий це ж від слова «плекати» - а його в очко в Сизранському інтернаті плекали з шести років. А «лілія» для нього не квітка, а молодший пацан з його ж інтернату, якого плекав він сам. Ось такий незворотний збій інформаційного протоколу.

Я не збираюся нікого переконувати, нехай все йде, як іде. Тут ноука безсила.

Поки міфічні «заподенци» за хороші гроші будують двадцятого й п'ятого поверх дачі на Ру-блевке чергового інтернет-фантазеру, російські раби в реалі безкоштовно ліплять і обпалюють цеглу на дагестанських «Дагкірпічзаводах».

Отримуючи у вигляді винагороди піздюлей з ніг, одну банку тушонки на добу на шістьох, і відпочиваючи після роботи в зручних Зіндані. Років так з десять-дванадцять. Це в Росії-країні формально і територіально незалежної і рівноправної. Будь вуйкостроітель повинен після цього сприйматися кацапня як вища істота, типу трансформера-автобота.

Причому про існування кавказьких бранців, в'ебивающіх за консерви і батіг на суворих хаджі-Мансура знають всі росіяни, вони старанно обходять цю тему. Інакше з западенскімі гастарбайтерами вийде дуже незручно.

Це так само непристойно, як говорити в будинку повішеного про мотузку. Воно типу є, але його типу немає.

***
Мені самому западенці, узбеки і тоджикі робили ремонти. Але мені навіть в голову не приходило думати про їхню національність. Якісь люди, за якісь гроші роблять якісь роботи ... І шо? Будівельники повинні бути безнаціональність і безстатеві, як манекени в ЦУМі?

Для кацапа будь-хто, хто займається роботою, а не крадіжкою і шахрайством - раб і ілот.

Для них ганебно бути не українцем, а тим, хто будує. «Будівельник» для кацапа - це окрема нація унтерменшів, навіть якщо сам кацап рабствуетт за третину від реальної вартості в офісі вірменина або єврея. Так у них влаштовані мізки, робота для кацапа - це вимушений паліатив при неможливості спиздить або наебать.

Всі мої російські знайомі, з якими я мав бізнесові відносини, так чи інакше наебали, чи намагалися наебать мене. СЕД, бай тру.

Укладення договору, який передбачає синергію можливостей для загальної користі, для кацапа всього лише відкрита хвіртка в чужий город. Домовилися про спільну діяльність, обмінялися ключами, і відразу ж, не втрачаючи ні секунди, вривається на чужій Плантар і крадеш будапештську ріпу.

Ось і думайте - де народ-трударі, а де народ-раб, народ-злодій і народ-паразит.

***
Кацап може працювати тільки після побоїв, але після побоїв він працює справно, як екскаватор. Головне - періодично його пиздить, інакше він починає вимагати грошей за роботу, баню, дівок і інших розкошів.

Наші одразу йдуть звідти, де зарплати немає. Якщо треба - йдуть на прорив.

Про російських жінках, які поступилися місцем «на Ленінградці» міфічним хохлушку, я взагалі говорити не хочу. У кацапів, блефускуанцев власної імперії, немає грошей навіть на власних блідий, а блядям таки треба чогось жерти, інакше «жопа не росте» (с). І російські бляді, як шпаки, мігрували в ПСА. Де з ними творять таке, що навіть я, в складі групи, не виносячи кацапня, спустився б по корду з вертольота, зі зброєю в руках, щоб витягнути їх з цього жаху. Всьому є межа, і навіть приниження кацапня межа повинен бути покладений.

Я б хотів його покласти, цей кінець на кацапський спосіб життя.

Але цього не хочуть самі кацапи. Їм так лутше жить. Простіше і тупіше. А простота і тупість - дві голови рассейского гербового орла.

***
Всім доброї маци і смачною колбаци сьогодні. Шабат, друзі, зацной і Моцного шановне братцтво-панство.
Look Gorky

Немає коментарів:

Дописати коментар