неділю, 19 червня 2016 р.

Фоменко і Хокінг


Що зробив тренер Туреччини Фатіх Терім після другого поспіль поразки?
Він вийшов і сказав на прес-конференції: "Сьогодні я спостерігав гру команди, яка мені не подобається. Вона просто здалася і змирилася з поразкою. Багато хто знає по моїй футбольній і тренерській кар'єрі, що я не маю справ з тими, хто просто здається. терпіти таке не можу, тому приношу всім вибачення, в тому числі і від імені команди. Звертаюся до наших уболівальників. Будь ласка, продовжуйте нас підтримувати. Будь ласка, не думайте, що я приймаю сьогоднішній результат як належне ".
Що зробив Фоменко?
Скасував післяматчеву прес-конференцію.
Але не все так погано. Стівен Хокінг заявив, що один із наслідків теорії квантової механіки полягає в наступному: події, що відбулися в минулому, походили якимось певним чином. Замість цього вони відбулися усіма можливими способами. Це пов'язано з імовірнісним характером речовини та енергії згідно з квантовою механікою: до тих пір, поки не знайдеться сторонній спостерігач, все буде парити в невизначеності.
Це означає, що «незалежно від того, які спогади ви зберігаєте про минуле в даний час, минуле, як і майбутнє, невизначено і існує у вигляді спектра можливостей».
Так що давайте розслабимося, 0-2 від Північна Ірландія як було, так і не було. Фоменко, мабуть, добре знайомий з теоріями Хокінга, тому і не прийшов на пресуху - адже вона і була, і не була одночасно. То яка тоді різниця? - Подумав він.
                                                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар