вівторок, 28 червня 2016 р.

Путін готується до Світової Війни

 Путин готовится к Мировой Войне 
Підозрюю, що дії Європи штовхають Ердогана в обійми Путіна.

Тяганина з прийняттям Туреччини до Євросоюзу, визнання геноциду вірмен низкою країн і Папою Римським, а також ідіотська історія з пісенькою про козлолюба облетіла планету ...

Все це дуже не дипломатично, несвоєчасно і грубо, а головне одномоментно і напевно викликає у Ердогана відчуття ображеної гідності і роздратування. Зустрілося дві самотності з потужною військовою базою.

У мене, все це викликало асоціацію зустрічі Муссоліні і Гітлера. Потрібно виходити з того, що Путін готується до Світовій Війні.

Гітлер теж був в жахливих умовах, але він знайшов союзників - це і Муссоліні і навіть Сталін, який до останньої хвилини вірив, що обманює він, а не другий. До речі, СРСР постачав рессурси Німеччини і в 41-му ...

Путін шукає союзників. Йому потрібен час на підготовку. Український плацдарм він вже створив - йдуть косметичні роботи.

І він їх знаходить.

Сподіваюся на розумну реакцію Євросоюзу, який правда вже прийняв резолюцію про спільні з РФ цінностях на ПАРЄ.

Все це недоробки наших дипломатів і надія Союзу задобрити РФ.

Навіть якщо з Донеччини повністю підуть війська рф, у що я не вірю (там зараз танків більше ніж в країнах Балтії та Німеччини разом узятими), Україні потрібно готуватися до повномасштабної.

Не вірте данайців дари приносять. Згадайте про Троянського коня.

І згадайте скільки тривала підготовка між 1-й і 2-й Чеченськими кампаніями.

Наш ворог не ідіот. Коли він буде нападати, то це буде безпощадно, з різних напрямків і з застосуванням всіх можливих засобів.

Відвернути це майбутнє може тільки наша підготовка.

А у нас до сих пір літають приватні літаки і вертольоти без ліцензій вільно. Чому? Не скрізь працює ППО і приватники вихваляються як легко проробляють маршрути на 500-600 км. обходячи наші станції РЛС- які включаються за наказом, під час загрози. Мирний час.

Ми не готові до війни. Ми готові до АТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар