четвер, 11 серпня 2016 р.

У Росії заявили про сумне для своїх військ на Донбасі факт

                                   
Російський журналіст Кирило Мартинов розповів, як росіяни спровокували військовий конфлікт на українському Донбасі, але продовжують бути впевнені, що "все зробили правильно".
  Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
На думку Мартинова, є два очевидних факту, з яких нескладно зробити висновки, але досить складно робити вигляд, що "нормальне життя триває":
Війна з Україною - сама жахлива моральна катастрофа і злочин, які ми переживали в новітній історії. Більшість жителів Росії або не вважає за потрібне замислюватися про це, або вважає, що "наші всі зробили правильно".
Також журналіст зібрав загальну картину настроїв серед росіян і зазначив, що "камуфляж диванних військ РФ за останні роки помітно злиняв". "Якщо в 2014 році місцевий common sense підказував, що" немає такої держави Україна, вона вже розвалилася і ми скоро будемо в Києві прямо з диваном ", то тепер кращі уми моєї Батьківщини сходяться в тому, що" на Україні йде громадянська війна, а ми в неї не втручаємося ". Дуже зручна і спокійна позиція в моральному відношенні, особливо якщо є диван", - зазначив він. "І з одного боку, велика перемога України - раз десь йде громадянська війна, то точно не можна сказати, що такої держави немає. Інакше це називалося б, скажімо," боротьба героїчних ополченців проти недобитою хунти, яка могла завалитися з хвилини на хвилину, але тримається лише натовськими багнетами ". але немає, тепер все це підвищили до громадянської війни. з іншого боку, коли ми жили у вільній Росії, то публікувати книги з історії можна було не тільки Н. Старикова, і виходив російською класний хлопець Ернст Нольте . Який доводив, що події після 1918 і аж до 1945 року були лише європейської громадянської війної проти більшовизму. Але ж наші найкращі уми такого не читають і винаходять велосипед ", - додав Мартинов.

Немає коментарів:

Дописати коментар