вівторок, 9 серпня 2016 р.

Мірошниченко: В тій збірній головним сепаратистом був Воронін

                                   
Андрій Воронін був головним сепаратистом у збірній України, яку тренував Олег Блохін і яка вийшла до 1/4 фіналу Чемпіонату світу.
Про це заявив колишній прес-аташе збірної України і екс-депутат від партії Свобода Ігор Мірошниченко.
"В тій збірній головним сепаратистом був Воронін, який зневажав українську мову і державу. Він часто клеїв дурня, казав, що не все розуміє, що я йому говорю", - зазначив Мірошниченко.
"А якось хильнув пива, а може і чогось міцніше, і почав казати мені в літаку: "А чому ти говориш українською мовою? Тут всі говорять російською". Тимощук перехопив ініціативу, каже: "Ти не забувай, за яку збірну граєш". Хоча Тимощук з ним переходив на російську", - розповів колишній прес-аташе команди.
Проте, за його словами, той колектив бився, можливо, не за державний прапор, а один за одного і за тренера і тоді була єдина команда, яка жила цим чемпіонатом, мала силу духу, силу волі.
"Нинішні ж гравці мають занадто заможне і жирне життя на тлі людей, які їх підтримують, вони не поважають своїх вболівальників. І не усвідомлюють, що мільйони, які їм платять, не є виправданими. Не усвідомлюють, що головне в житті – мати повагу один до одного і до самого себе", - цитує Мірошниченка.

Немає коментарів:

Дописати коментар