пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

"На войне очень много смелых": футболист сборной Украины написал обращение к Порошенко

                                  
                          
Форвард збірної України Роман Зозуля, який перейшов в іспанський "Бетіс", звернувся з проханням до Петра Порошенка. Футболіст написав звернення до президента, закликавши його посмертно присвоїти звання Героя України одному із загиблих бійців АТО - 19-річному Владу Козеріну.

"На цій війні дуже багато сміливих і безстрашно хлопців з різних куточків нашої великої і єдиної країни, які на перший поклик кинули все і пішли захищати наші кордони, свої міста і села. Вони були всюди від Луганська до Маріуполя, билися до самого кінця, йшли на вірну смерть і гинули. і ось був серед величезної кількості героїв маленький герой з Донецької області з великим і сміливим козацьким серцем і доброю душею ", - написав Зозуля в Facebook.
Роман підкреслив, що просить вручити загиблому солдату нагороду від себе і від усіх українців.

"Він завжди йшов вперед і ніколи не сперечався, він хотів жити. Він хотів принести мир в свій рідний край як ніхто інший. На таких як він має будуватися наша країна і наша армія, але вчора його не стало. Пан Президент, від усіх людей України та від себе особисто, звертаюся до вас з проханням нагородити Влада Козарина зіркою героя України. Посмертно ... ", - написав форвард.
Роман Зозуля
7 часов назад
Обращаюсь к президенту Украины Верховному главнокомандующему Порошенко Петру Алексеевичу.
На этой войны очень много смелых и Безстрашный ребят с разных уголков нашей большой и единой страны. Которые по первому зову бросили все(работу, учебу, семьи) и пошли защищать наши границы, свои города и села свои и наши.
Они были везде от Луганска до Мариуполя бились до самого конца шли на верную смерть и погибали.
И вот был среди огромного количества героев маленький герой из Донецк
Еще

654


Нагадаємо, що Зозуля покинув "Дніпро" на правах вільного агента. Українського футболіста назвали "снайпером" в Іспанії.

Немає коментарів:

Дописати коментар