четвер, 11 серпня 2016 р.

Кримська операція

                                   
«Кримська провокація» кремлівського шкуродера і світового терориста номер один, це тест, своєрідна ревізія знань пройденого матеріалу. Виніс чи світ хоч якісь уроки з кривавої бійні під назвою «Друга Світова Війна», це нам скоро дізнаємося.

Щоб розуміти суть того, що відбувається і можливі наслідки від дій божевільного сусіда, варто звернутися до історії і згадати, що послужило формальною підставою початку останньої світової війни, яка забрала життя мільйонів людей.

31 серпня 1939 року в 20.00 спеціально підготовлений гестапо загін з карних злочинців, переодягнений в польську форму, здійснив напад на радіостанцію німецького прикордонного містечка Глейвіц. Після її «захоплення» перед мікрофоном було зроблено кілька пострілів і один з нападників, що знав польську мову, зачитав заяву, сенс якого полягав в тому, що «прийшов час війни Польщі проти Німеччини». Потім почалася перестрілка з загоном поліції, який оточив станцію. Щоб замести сліди цієї провокації, всі її учасники були розстріляні за наказом Гіммлера. Потім була війна.

За схожою технологією СРСР почав бойові дії проти Фінляндії, звинувативши її збройні сили в обстрілі радянської території і загибелі кількох червоноармійців.

Аналогічні дії Московія задіяла і в Грузії: звинувативши офіційний Тбілісі в обстрілі Цхінвалі, стотисячна армія РФ вторглася на суверенну територію незалежної держави і анексувала 20% її території.

Ну і звичайно, під надуманими приводами, які люб'язно надала пропагандистська машина РФ, кремлівський псих анексував Крим і вліз на Донбас. Тоді приводом послужили міфічні «бандерівці», «карателі» і «фашисти», тепер же це «українські терористи». Яких, за версією московської пропаганди, очолив викрадений з території України і доставлений ФСБшниками в Крим волонтер. Смішно, але формальний і нехитрий привід готовий. Що далі?

Відповідь на це питання безпосередньо залежить від реакції світової спільноти. Все, що залежить він нас, ми вже зробили. Один в полі не воїн, це очевидно. Чи буде ця реакція адекватної і відповідальною? Або може з'явиться новий Чемберлен? Ось тут ми і дізнаємося, засвоєні уроки минулого.

А поки ж кремлівський псих робить заяви, які відкрито говорять про його плани щодо України. Він це говорить не соромлячись. Він бреше, знаючи що він бреше. Лякає «заходами» на інспірований ним же інцидент, на інцидент, якого просто немає в природі. Його пропаганда вже щосили включилася в гру, гарячі голови вже пишуть про превентивний удар по базах «терористів» на території України. Він поки вичікує. Хоче побачити якою буде світова реакція на його марення і за підсумками цієї реакції він прийме своє рішення.

Ми готові. Чи готові настільки, наскільки може бути готове держава, що за два роки відтворило свою армію з нуля. Напевно ми готові і морально, тому що для нас війна триває вже два з гаком роки. Чи готовий світ? Чи готові наші союзники?

Можна звичайно багато говорити про недостатню допомогу з боку наших партнерів. Про негласному ембарго на поставки летального озброєння в Україні, яке нам зараз так потрібно. Можна говорити про недостатнє розуміння всієї серйозності ситуації навколо україно-расейского конфлікту з боку західних держав. Так, про це можна говорити. Але чи має це сенс? Зараз потрібно виходити з того, що маємо. Приймати рішення спільно і адекватно реагувати на «расейскую загрозу». Головне - не повторювати помилок минулого, адже такі помилки дуже дорого потім обходяться людству. Світ повинен зупинити знахабнілого психа. Одного психа світ одного разу проклацувати, наслідки були жахливими.

Припиніть говорити про бізнес з терористом номер один в світі, це щонайменше цинічно. Припиніть з ним зустрічатися і намагатися зрозуміти локіку його дій. В його діях немає логіки. Перестаньте себе обманювати тим, що все само собою розсмокчеться, чи не розсмокчеться поки ви так думаєте. Перезапустіть імпотентні міжнародні організації, щоб вони могли адекватно відповідати на дії «імперії зла». Прокиньтеся нарешті, час не чекає.
                                              Brett Zane

Немає коментарів:

Дописати коментар