пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

Черкаські автобуси вийшли на київські дороги

У Києві на маршрути вийшли нові автобуси Ataman A092H6. Це найновіша модель заводу «Черкаський автобус», виробництво якої стартувало в 2016 році, - повідомляє AUTO-Consulting.
Новинка вигідно відрізняється від попередників і дизайном, і зручними низькопідлоговими майданчиками для входу-виходу з подвійними автоматичними дверима. Автобус розрахований і на перевезення пасажирів в інвалідних колясках. Його вже оцінили і мами з дітьми.
Ataman A092H6 повністю відповідає екологічним нормам Євро-5 і 107-м правилом ЄЕК ООН. Автобус оснащений електронним табло для вказівки маршруту спереду і збоку. У салоні – світлодіодні ліхтарі й окремий кондиціонер.
Ataman А092Н6, як і колишні моделі, залишається міським 8-метровим і орієнтованим на комерційне використання перевізниками на маршрутах. Але яка разюча різниця сталася в компонуванні! Ataman А092Н6 тепер має дві двостулкові автоматичні двері шириною по 1225 мм. Ззаду – абсолютно низький рівень підлоги і рівний накопичувальний майданчик.
Попереду рівень підлоги також знижений і в залежності від виконання, тут також може бути накопичувальний майданчик. Тепер салон Ataman А092Н6 більше нагадує великі міські автобуси, але при цьому загальна пасажиромісткість збереглася (52 або 49 в залежності від виконання). Для освітлення пасажирського салону застосовані світлодіоди, але пасажирам сподобається ще одне нововведення – автономний кондиціонер салону, яким тепер можна комплектувати Ataman А092Н6.

До речі, у водія також буде свій окремий кондиціонер, тому система мікроклімату салону автобуса не буде залежати від його переваг.

Немає коментарів:

Дописати коментар