неділю, 14 серпня 2016 р.

Росія - світова ракова клітина і вона буде знищена

                                     
Не варто думати, що якщо це розуміємо ми, то не розуміє світова еліта. Вона все прекрасно розуміє і діє раціонально. Нам хочеться швидше, але швидше не можна.

Ракова клітина - це ще вчора цілком здорова клітина, з якихось причин повстала проти організму. Росія була більш-менш здорова, наскільки Росія взагалі може бути здорова, але потім сталося те, що сталося.

Складність в боротьбі з такою клітиною в тому, що вона дуже глибоко інтегрована в організм і просто видалити її складно. Повинен відбутися якийсь процес. І щодо Росії такий процес йде. Йде повільно, але вірно і в правильному напрямку. Кому потрібні подробиці, в блог Паламаря, він пише про це 2 рази в день.

Паламар називає це планом «Анаконда». Не важливо, як це називається, не важливо чи існує конкретно такий план з такою назвою. Це може бути і не план, а просто бачення ситуації або стратегія. Назва та наявність плану взагалі не важливо. Важлива стратегія цивілізації щодо хвороби, якою є Росія і яка загрожує всьому організму.

Теж саме і план «Вітрина». Щоб на планеті не виникали нові ракові клітини подібні Ірану, Росії або Афганістану, цивілізація, як єдиний організм, пропонує клітинам план здорової і гармонійного життя. Я саме так розумію план «Вітрина».

Якщо «Анаконда» - це жорстке лікування, то «Вітрина» - це профілактика хвороби.

Тепер, що стосується Росії. У своєму нинішньому вигляді вона підлягає безумовному знищенню. Причина очевидна: ця клітина сказилася сама і плодить собі подібні. Як приклад Сирія, ІГІЛ, ДНР, ЛНР, Крим, Russia Today, каламутні політичні проекти в Європі і далі за списком. Запускати хворобу не можна. Її потрібно локалізувати, і потім знищити з мінімальним втратою для людства.

Поведінка росіян і їх неадекватність теж цілком передбачувана. З глузду з'їхав весь організм, а росіяни - це маленькі клітки як частина великої клітини, яку ми до недавно називали Росією. Вони не усвідомлюють того, що роблять і це поведінка цілком в межах медичної норми. Не варто цим сильно заморочуватися.

З Росією проводять підготовчі процедури, позбавляючи збожеволілу клітку життєвого ресурсу і максимально дезінтегріруя з організмом.

Страждає при цьому Україна. Але в лікуванні так буває, що, коли лікують один орган, страждають сусідні. Нам просто не пощастило з місцем проживання. Але цивілізація намагається зробити так, що українці постраждали мінімально. Ми ці старання бачимо, хоча нам вони здаються недостатніми. Але довіримося лікаря.

Песимісти звичайно скажуть:

- Нічого не вийде і нічого не зміниться!

Сперечатися не буду і відповім коротко:

- Все вийде і все зміниться! Не таким роги обламували. Західна цивілізація знищила Гітлера (що руками іншого людожера, так це питання тактики і стратегії), утилізувала сталінську імперію, хай не швидко, але зруйнували. Путін для них багато легше буде.

Все буде добре!
                                Олексій Заводюк

Немає коментарів:

Дописати коментар