неділю, 7 серпня 2016 р.

Німецькі ЗМІ оголосили бойкот РФ на Олімпіаді: путінці сходять жовчю

Велике німецьке щоденне видання Bild не включає результати Росії в загальний медальний залік Олімпіади-2016 відповідно бойкотом, який був оголошений раніше.
Газета пише, що викреслює РФ з медального заліку Олімпійських ігор через державну програму допінгу. Видання заявляє, що в Росії застосування допінгу проходить під контролем уряду і спецслужб, на що необхідно дати вагому відповідь.
Рішення Bild про бойкотування РФ на Олімпіаді викликало хвилю обурення у прихильників політики російського президента Володимира Путіна, які залишили відповідні коментарі на сайті "РИА Новости".
"А яке нам діло до "Більд"? Вона бабки відпрацьовує, що отримала за пропаганду проти нашої країни, В нинішньому інформаційному полі, таке рішення просто смішно )))", "ми Дивилися на них з високої дзвіниці", "Засудити і збанкрутити, щоб іншим не повадно було!" "Фашистські недобитки розважаються)", "Не пускати журналістів Більд в Росію", "Пропоную про цю газетку теж ні де не згадувати, від слова зовсім. Типу немає її", "А з географічної карти Росію виключити слабо? Або боязно? Гітлер он спробував", - пишуть путінці.


Немає коментарів:

Дописати коментар