вівторок, 14 червня 2016 р.

Черкаські депутати упіймали хлопця, що ходив Черкасами в “колорадській” стрічці

13466160_971347456266999_79988642854020504_n
Депутат Черкаської міської ради від ВО “Свобода” Ярослав Нищик, обласний депутат-сводівець Юрій Ботнар, російський гість та міський депутат від “Свободи” Максим Шило
Черкаські депутати-свободівці упіймали хлопця, що ходив Черкасами в “колорадській” стрічці.  Про це на своїй сторінці у “Фейсбук” написав депутат Черкаської обласної ради від ВО “Свобода” Юрій Ботнар. Ім’я хлопця вони не зазначили, однак видно, що “затримання” і “профілактична” бесіда відбулись у Черкаській бібліотеці для юнацтва імені Лесі Українки.
“Колорадську лєнту забрали, профілактичну розмову провели. Без жертв. За словами носія, він з московії і не знав, що цей символ є ворожим щодо українців, символ окупантів й вбивць. Тепер знає, і черкасців обіцяв більше не провокувати. В бібліотеці, де він сидів і слухав музику, порадив йому читати книги про українську історію, щоб зрозуміти реальний зміст взаємин між народами. Тож якщо побачите його без лєнти чи іншої знущальної символіки – не пресуйте. Разом зробимо місто чистим!” – написав Ботнар.

Немає коментарів:

Дописати коментар