суботу, 15 липня 2017 р.

Чистокровні негідники або як поводяться з військовими в ОРДЛО


Є три роду негідників на світі: негідники наївні, тобто переконані, що їх підлість є найвище благородство, негідники, соромляться власної підлості при неодмінному намір все-таки її зробити, і, нарешті, просто негідники, чистокровні негідники.


З самого початку виникнення конфлікту на Донбасі, Росія була поруч з терористами і диктувала там свої умови і правила. Через кордон в «Л / ДНР» перекидалися регулярні війська ЗС РФ, військова техніка та озброєння, витрачалися неймовірні суми для фінансування, як сепаратистів, так і прибулих «на заробітки» військовослужбовців ЗС РФ. Що ж з цього вийшло?

А вийшло так, що між російськими кадровими військовими і терористами ОРДЛО були налагоджені взаємні відносини не тільки в рамках командир-підлеглий, але і в рамках простих людських якостей. Звичайно, саме Росія затіяла на Донбасі проект «ДНР» і «ЛНР» і тепер, на протязі трьох з гаком років, будь-які дії і кроки контролюються кураторами з Москви. Інша справа, що самостійні дії самопроголошених «влади» ОРДЛО і їх армій не подобається Кремлю.

Все більше і більше в 1 і 2 армійських корпусах «народної міліції» «ЛНР» виникають випадки масового невдоволення серед солдатського та сержантського складу через неузгодженість дій між сепаратистами і російськими командирами. За роки війни в ОРДЛО загинули тисячі військових, яких ховають як собак, без будь-яких почестей і поваги. Керівництву 1 і 2 АК глибоко наплювати на військовополонених, оскільки перші не беруть брати на себе відповідальність.

Через наявність таких розбіжностей і відносин, в батальйонах і бригадах ОРДЛО бойовики масово покидають поле битви, посилаючись на низьку морально-психологічний стан, відсутність мотивації і халатне ставлення вищого начальства по відношенню до рядового складу. Для російських військових поїздка на схід України - це всього лише спосіб заробити собі стаж і для них поняття союзу між ОРДЛО і Росією не існує. Крім цього, командування батальйону «Привид» жорстоко поводиться з особовим складом і відправляє бійців «на той світ» за допомогою розстрілів.

Ці факти свідчать про реальне життя бойовиків по іншу сторону лінії розмежування. Накопичене невдоволення вихлюпується назовні у вигляді перестрілок, мордобоїв, негативних постів і коментарів в соціальних мережах, на вулицях, в казармах і інших місцях поширюються чутки про згортання кремлівського проекту «Новоросія». Неузгодженість дій між військовими РФ і бойовиками ОРДЛО може обернутися для всіх ідейніков і прихильників «русского мира» летальним результатом. І тоді багато задумаються про правильність свого вибору, який багато зробили в травні 2014 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар