пʼятницю, 14 липня 2017 р.

"С утра Лавров, отвечая на вопрос журналиста об Украине, дежурно ответил..."

                                 
Про сумну РОСІЙСЬКОЇ КОНЯ І всюдисущі ЦРУ.
З ранку Лавров, відповідаючи на питання журналіста про Україну, чергово відповів, що в Києві було здійснено державний переворот силами ЦРУ, в той час, як в Росії влада завжди обиралася демократичним шляхом.
Здавалося б - забити і забути, але коротко відповім ...)
Що примітно: Мокшанцев - від кремлівського карлика до Васі Пупкіна з Ханти-Піздюйска, вірять (або роблять вигляд), що європейські прапорці в руки українців вклали американці. І нікого не хвилює питання, що при такій кількості російської присутності в Україні на той час, спецслужбам США технічно неможливо було вивести на площі МІЛЬЙОНИ людей.
Гіпотетично можна було хіба що оплатити утримання наметових містечок, але вкласти в голови людей прозахідні ідеї в той час, як з кожного праски лилася (та й продовжує литися) російська пропаганда, абсолютно не реально.
Відповідь проста: росіяни ніколи не знали і не знають, що таке ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО. Його у них замінюють ФСБ і телевізор, тому їм важко уявити, що на шкоду дешевого газу і теплої юшки можна БЕЗКОШТОВНО вийти на вулицю проти насильства, обману і корупції.
Що ж стосується державних переворотів, то їх пропагандисти якось швидко забули 1917-й, 1991-й і 1993-й роки.
І останнє. Історики знають, що Гітлер прийшов до влади шляхом тривалого демократичного процесу, а Джордж Вашингтон - в результаті збройного повстання.
Коли правитель скоює злочини проти свого народу - люди самі роблять свій цивілізаційний вибір.
Втім, раби на це не здатні, тому і приречені все життя пити глід і слухати казки Лаврова про страшний державний переворот в Україні.
Але нам своє робити ... Шануймося!

Helgi Sharp

Рекомендуємо до перегляду: "По ньому ми будемо їздити по всьому світу!" Ватник з Макіївки скоїв необдуманий вчинок



Источник: http://in.ck.ua/situacii/10-faktov-o-cherkassah-kotorye-vas-udivyat

Немає коментарів:

Дописати коментар