середу, 12 липня 2017 р.

З фестивалю Нескореної Нації, що відбувався в епіцентрі Холодного Яру, в серці ШЕВЧЕНКОВОМУ

                            Світлина від Сергія Ткаченка.
Панове! Щойно повернулася з фестивалю Нескореної Нації, що відбувався в епіцентрі Холодного Яру, в серці ШЕВЧЕНКОВОМУ. 

Дякую організаторам, зокрема Діані Тяско, за можливість побути з ВАМИ разом через вогненне Шевченкове СЛОВО. Про що говорили:
1. Жодних філологічних сентиментальних упрілостей про милозвучність, калиновість та барвистість мови. Навпаки: МОВА - це ВЛАДА і велика ПОЛІТИКА. Коли ТИ не на Східному Фронті, то в тилу твоя убивча зброя Шевченкова МОВА. Стріляй нею і бий!
2. Освіта на чолі з табачником, квітом, гриневич - це знищення найосновнішого: її національного хребта. Космополітична освіта, розчинена англійською та мовами нацменшин, - це спланована стратегія знищення відродженої української нації. Саме звідси злиття предметів української літератури із зарубіжною та історії України зі світовою історією, а також вилучення з вишів предметів українська мова та історія України. І це в час війни. Словом, саме через освіту взято основний курс на знищення НАЦІОНАЛЬНОЇ СВІДОМОСТИ в зародку: у школах та вишах. Себто саме світоглядові предмети для цієї космополітичної орди є найбільшим СТРАХОМ.
3. Основний зодчий процесів РОЗУКРАЇНЕННЯ післямайданної України - ПОРОШЕНКО. Всі решта просто васали його зла. Дивіться мій блог про це на УП.http://blogs.pravda.com.ua/authors/farion/5960d59ab8152/
4. Після цього мега спілкування ПОМЧАЛАСЯ до того, хто
"Бундючному чужому протиставив величне й потужне своє.
Вказав охлялим землякам шлях великих НАЦІЙ" (Д. Донцов).
До ШЕВЧЕНКА у КАНІВ, у місце РАЮ нашої ІДЕЇ.
Отож наш шлях: беззастережна БАНДЕРИЗАЦІЯ КРАЇНИ і наступальна українізація ВСІХ царин життя. Дякую КОЖНОМУ, з ким ми спільно через СЛОВО заглиблювалися у нашу СИЛУ.
                                                                                                                              
   ІРИНА ФАРІОН :

Немає коментарів:

Дописати коментар