суботу, 1 липня 2017 р.

У Аеропорту Черкаси новий "рульовий" з "Укропу"

Картинки по запросу аэропорт куско
Виконуючим обов’язки директора КП «Аеропорт Черкаси Черкаської обласної ради» призначено депутата обласної ради від фракції «Укроп» Далібожака Івана Степановича.
Відповідне розпорядження 26 червня підмахнув голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець. Укропівець переміг у конкурсі організованим обласною радою ще на початку березня цього року, однак все не міг приступити до виконання обов’язків, оскільки не був погоджений на дану посаду Державною авіаційною службою України. Погодження поки ще немає, але в статусі в.о. директора укропівець вже зустрівся з колективом.
Попередній в.о. директора Олена Качуріна яка брала також участь в конкурсі, але не перемогла не особливо хотіла йти з посади. Але нещодавно була затримана правоохоронцями за підозрою в отриманні неправомірної вигоди. Наразі достеменно не можемо сказати, що викриття та затримання директорки пов’язане з торуванням шляху до посади укропівцю, але за кулуарною інформацією таке твердження виглядає досить реальним.
Нагадаємо, що 16 червня Олену Качуріну було затримано за підозрою у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у розмірі 70 тис. грн. за сприяння у підписанні договору оренди площ які перебувають у віданні комунального підприємства. Зокрема мова йшла про надання в оренду профілакторію та диспетчерської з прилеглою територією. За версією слідства, в.о. директора залучила в якості посередника свою знайому, яка й отримала перший транш у розмірі 50 тис. грн. і передала керівнику. Останню було затримано в робочому кабінеті коли вона отримала гроші від посередника.
Відзначимо, що в ухвалі Придніпровського районного суду про обрання запобіжного заходу йдеться, що Олена Качуріна телефонувала представнику хабародавця з ТОВ «Спецтрак» і зустрічалася з ним та домовлялася про залучення посередника. В результаті суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Згодом в судовому порядку Олена Качуріна була відсторонена від виконання обов’язків директора строком на два місяці. На дану ухвалу Качуріна подала апеляцію.
В якості посередника виступала Риженкова Віра Григорівна, яка свого часу виконувала обов’язки директора іншого комунального підприємства «Облпаливо». До неї також було обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, на дану ухвалу вона подала апеляційну скаргу.

Немає коментарів:

Дописати коментар