суботу, 1 липня 2017 р.

В Києві розстріляли “спортсмена”, який цинічно вбив АТОшника

Вбитий в нічз 29  на 30 червня в Святошинському районі Києва Артур Бірюк виявився підозрюваним у вбивстві АТОшника Артема Приходька.
“Перед вбивством з Бірюком проводили слідчі дії в ГПУ на Петлюри до пізнього вечора. Також, о 23:05 працівники Святошинського управління поліції перевірили дотримання Бірюком умов домашнього арешту, побачили його біля будинку і нібито завели в квартиру, після чого поїхали”, – повідомили в поліції.
Всього в Бірюка було випущено 12 куль, а на місці вбивства знайдено 9 гільз калібру Luger 9 мм.
У вересні 2015 року разом зі своїми друзями влаштував бійку з демобілізованими бійцями АТО, в якій і загинув Приходько.
Результат пошуку зображень за запитом "артур бирюк КИЕВ"
Суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту терміном на 2 місяці, але пізніше Бірюка відпустили, змінивши запобіжний захід на не пов’язаний з арештом, оскільки йому ставили хуліганство, а не навмисне вбивство. Тому Бірюк останнім часом перебував під домашнім арештом і на ньому був електронний браслет.
Військовослужбовця Артема Приходько біля столичного кафе «Пальміра» в ніч на 27 вересня 2015 року збила “Ауді” з підставним номерним знаком. В кафе він зустрівся зі своїм товаришем, щоб відсвяткувати демобілізацію бійців АТО. А потім у них виник конфлікт з четвіркою незнайомців (бандити провокували солдат жартами про «защітнічков»). Почалася бійка. Коли на допомогу військовим підійшли побратими, один з опонентів дістав пістолет і почав стріляти під ноги і в повітря. А потім вони сіли в автомобіль «Ауді» і почали тікати.
При цьому водій авто, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на студентку, яка була свідком події. В результаті постраждала була доставлена ​​в лікарню з попереднім діагнозом – перелом гомілки лівої ноги.
Після наїзду на дівчину водій «Ауді» додав газу, збив одного з учасників АТО – Артема Приходько і зник в невідомому напрямку. Від отриманих травм 31-річний киянин помер в лікарні.

Немає коментарів:

Дописати коментар