понеділок, 27 березня 2017 р.

Они просто смеются над нами. Дочь одиозного соратника Януковича Виктория Джарты стала самой богатой судьёй в мире

Они просто смеются над нами. Дочь одиозного соратника Януковича Виктория Джарты стала самой богатой судьёй в мире
Вікторія Джарти, дочка колишнього кримського прем'єра Василя Джарти, яка працює в Господарському суді Києва, виявилася найбагатшою суддею в світі.
   Вона задекларувала в цілому наявні у неї грошові кошти на суму, еквівалентну $ 1,245 млн.
   Про це повідомляє видання ЛІГА.net з посиланням на опубліковані електронні декларації українських суддів, передає Центр журналістських розслідувань.
   Згідно з даними декларацій, загальна сума заощаджень (готівкові, рахунки і т.д) судді Госпсуду Києва Джарти становить в цілому $ 1 млн 245 тис (4,062 млн грн, $ 817 тис і 249 тис євро).
  На другому місці голова Апеляційного суду Чернігівської області Садіг Тагієв, що має в цілому $ 1 млн 218 тис.
За ним слідує суддя Ярмолинецького райсуду в Хмельницькій області Андрій Соловйов, який задекларував в цілому $ 820 тис.
Четверте місце в списку займає суддя Київського окружного адміністративного суду Анна Шевченко, яка має $ 758 тис. Заощаджень.
  Замикає п'ятірку суддя Апеляційного суду Харківської області Олена тичкових у якій є в цілому $ 623 тис.
  Як повідомлялося, народний депутат Олександр Присяжнюк і його дружина Ольга Джарти, яка є молодшою ​​дочкою Василя Джарти, крім нерухомості в Києві, Київській області та Донецьку, володіють двома квартирами і еллінгом в включеному Росією Криму.
   Нагадаємо, член Партії регіонів і один з близьких соратників екс-президента Віктора Януковича Василь Джарти очолював Раду міністрів Автономної Республіки Крим з березня 2010 року до своєї смерті в серпні 2011 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар