четвер, 30 березня 2017 р.

Шляхи примирення з росіянами

                                    
В черговий раз приходить речення викласти моє бачення шляхів примирення народів України і Росії, і що потрібно зробити для закінчення війни.
Я дуже сильно без матюків постараюся.
Війна закінчиться за однієї умови - коли мордорская метрополія припинить своє існування. Коли ослабнуть її закривавлені щупальця і ​​перестануть тримати в страху і бідності колонії на околицях імперії. Тоді регіональні князьки будуть зайняті перерозподілом матеріальних благ в своїх долях і їм буде не до війни. Карфаген буде зруйновано під тяжкістю власної зла, амбіцій, претензій, понтів, гріхів, лицемірства. І кров, і сльози, пролиті з його вини, віділлються і повернутися йому мірою доброю, натоптаною, відміряють.
Ось тоді закінчиться війна.
Теперь и о примирении народов. К этому времени они уже вернут нам и Донбасс, и Крым. Но там останутся ещё кучи мусора, как всегда он остаётся после гомо советикус. И те, кто будет кричать: "Да я всегда был против войны! Крымваш!!! Я хороший! Мир-дружба-жувачка!" Эти люди пусть делом доказывают свою хорошесть. Пусть едут заметать - убирать - вымывать - разминировать загаженное их соплеменниками. А мы их завтраком за это накормим, может даже жувачку дадим.
   
І контрибуції. За все. За кожен тріснув від обстрілів цеглинка, за кожну зірвану вишеньку, за кожну вкрадену кулькову ручку, за кожну залишену дитячу іграшку, за кожну не заробиш людиною копійку, бо він мусив утікати, рятуючи своє життя.
Про життя і здоров'я. Їх не можна грошима виміряти, але матеріальні компенсації треба брати. За кожного вбитого, за кожного пораненого, за кожен сиву волосину, за кожну краплю крові, за кожну сльозу, за кожного переляканого дитини, за кожну не сталося життя, за кожну поламану долю.
Ось коли всі вищевикладені пункти будуть виконані, тоді, ймовірно, можна буде починати говорити про примирення. Через два-три покоління, а краще пізніше.
                                           О
лександр Дедюхин

Немає коментарів:

Дописати коментар