суботу, 25 березня 2017 р.

Закон історії, або Чемпіонат проїбів

                       
28 червня 1914 року в боснійському місті Сараєво (тоді це про факту була Австро-Угорщина) відбувся фінал чемпіонату світу з проїбів. Змагалися австрійці з сербами.

Матч почався з того, що охорона австрійського ерцгерцога Франца Фердинанда, який прибув в Сараєво з візитом, проебала і розсілася по машинах не так, як була винна. 0: 1 на користь австрійців.

Перший з шести сербів-фанатиків, які планували вбити Франца Фердинанда, проебал і гранату не кинув. 1: 1.

Другий з шести сербів-фанатиків, на ім'я Неділько Чабринович, гранату кинув, але теж проебал, тому як граната від машини ерцгерцога відскочила і вибухнула позаду, а Франц Фердинанд залишився цілий. Серби вириваються вперед з рахунком 2: 1, і Неділько Чабринович вирішує закріпити перевагу: він ковтає пігулку з ціаністим калієм і стрибає з моста в річку, маючи намір накласти на себе руки. У красиве самогубство втручається біологія, і від стрибка і нервів (а може, і від чогось ще) Чабріновіч нудить, і він виблёвивает отрута (3: 1), а річка раптово виявляється неглибокою, і потонути теж не виходить (4: 1 ), а виходить негарно плюхнутися з моста, де Чабринович отримує знатних пізди від натовпу боснійців (5: 1) і потрапляє в лапи поліції (6: 1). До того ж ще троє змовників не змогли закінчити розпочате, бо після кидка гранати роззяви і охорона оточили автомобілі кортежу ерцгерцога, а потім кортеж із зрозумілих причин змінив маршрут. 7: 1.

Австрійці почали відігравати розрив. Прийняте рішення змінити маршрут кортежу ніхто не спромігся повідомити водієві, і той поїхав за старою схемою руху, яка була у терористів - це 7: 2. У якийсь момент оточення ерцгерцога зауважує помилку, і дає команду змінити маршрут. Це відбувається в тому місці, де один з невдалих убивць, Гаврило Принцип, мирно виходить з магазину. Поки машина з ерцгерцогом повільно розгортається (це 7: 3), Принцип дістає пістолет і відкриває стрілянину по машині. В результаті стрілянини Францу Фердинанду і його дружині, що сиділа поруч, приходить невблаганний пиздец. 7: 4.

Серб Принцип, раптово НЕ проебала, втрачається від такої несподіванки, але знаходить в собі сили на нові проёби. Він, як і його колега Чабринович, ковтає отруту, але його нудить (8: 4), потім намагається застрелиться, але підбігли натовп боснійців вириває у нього пістолет (9: 4) і жорстоко пиздить (10: 4), після чого передає його поліції (11: 4).

Після вбивства Франца Фердинанда Австро-Угорщина оголошує війну Сербії, що виявляється грандіозним проёбом, тому що за Сербію вписується Росія, за Австро-Угорщину - Німеччина, і починається Перша світова війна, за підсумками якої Австро-Угорська імперія розпадається, а Боснія і Герцоговина входять до складу Королівства Югославія, керованого сербами. Тому особисто я вважаю, що за підсумками австрійці все ж перемогли по проёбам. Хоча серби грали добре.

Це до питання про людський фактор і законах історії. У історії тільки один закон - хто менше проебал, той в історії залишився. Решта випадають з гонки. Хаос, проїбі і хардкор - ось і вся історія. Які там до хуям закони ...
                                                                Юрій Гудименко

Немає коментарів:

Дописати коментар