середу, 29 березня 2017 р.

«НЕ ВСПУГНУТЬ БЫ…» Потрясающие новости с оккупированного Донбасса»

                            «НЕ ВСПУГНУТЬ БЫ…» Потрясающие новости с оккупированного Донбасса»
 .
«Можливо ... Не сполохати б ... Можливо, що все-таки йдуть зміни на краще.
Все не просто збігається, а лягати ідеально в картину сьогоднішнього дня. В першу чергу відзначимо значне посилення НАТО.
За словами одного з російських військових, що знаходиться в місті - військова компанія може закінчиться в травні », - повідомляє видання Nova Gorlivka.

Ось що пише Nova Gorlivka:

«Військові стратеги з генштабу РФ, переоцінили свої можливості, прорахувалися в планах і звинувачують у всьому свою розвідку, що надавала, м'яко кажучи, не правдиву інформацію, в частині підтримки населення, економічного потенціалу та іншої цивільної інформації.

Кількість повернулися «соціально не забезпечених цивільних» », а попросту пенсіонерів, призвело до перевантаження розрахункового фінансування. А виїзд за межі фахівців до неможливості відновлення і запуску промисловості ... І Донбас існує по російському економічному принципом - сировинна зона.

Замість поданих 20%, бажаючих вступити до лав так званого «ополчення», із загальної маси не набралося і 1% ... Тому проводяться так необхідні передислокації і показушні накопичення, і інші «заходи» для підтримки критично низького рівня дисципліни.

Скарги в штаб з приводу неможливості приборкати кримінально-наркоманська-бухую «армію» зашкалюють.

Якщо в Луганській області все більш-менш ще контролюється, то в Донецькій об'єднати досі не представляється можливим ...

Реально бояться настання ВСУ, так як оборона просто не витримає, навіть посилена регулярною армією рф.

Можливо з цього уздовж кордону рф на донецько-луганському напрямку побудована і знаходиться в повній бойовій готовності оборонна лінія.

Так помічено, що входять нові, свіжі оперативно-тактичні групи вс рф, відпрацьовують комплексні завдання і йдуть, при цьому не маючи контакт із «місцевими». З усім «своїм» зайшли, відпрацювали (без зіткнень) і пішли.

Розмови про будь-якому настанні з боку «армії лднр» навіть не фейк ....

Техніка знаходиться в ужастноплачевном стані, запчастини відсутні, паливо розкрадається. Продається взагалі все.

Але ще факт, що для «перегонки» техніки залучаються вже комісування механіки-водії.

Далі в розмові ми почули інформацію по підготовлюваного масштабного, весняному розмінування територій (до речі зараз відбувається розмінування стратегічних для України об'єктів), а побачений армійський робот для розмінування, доставлений в Горлівку і нове саперного підрозділу нд рф, які отримали «прописку» в будівлі колишньої американської церкви за художнім музеєм, є прямим тому підтвердженням.

І головний висновок озвучений ним - в цій війні переможе адміністративна бюрократія ...

Останнє питання - а куди діватися тим, хто так завзято чекав русскій мір і путина?

Це з самого початку ваша проблема, нам вони і на х * й не потрібні, зрадник він по життю зрадник, а потім витрачати сили і кошти на пошук військових злочинців ... подумайте самі це вже відпрацьований матеріал.

Дай Бог, щоб так все і було !!! »

Немає коментарів:

Дописати коментар