неділю, 26 березня 2017 р.

Генерал Борискин, якого підозрювали в шпигунстві на користь Росії, став в.о. командувача Сухопутних військ

Генерал Борискин, которого подозревали в шпионаже в пользу России, стал и.о. командующего Сухопутных войск
Зниклий на час "з очей геть" генерал Борискин знову при посаді - в.о. командувача Сухопутних військ. "У вільний від роботи час" силами військовослужбовців 169 навчального центру він будує собі дачу під Києвом, а возять його аж четверо водіїв.

Про це KV дізналася з повідомлення на сайті громадської організації "Україна без корупції" з посиланням на пост волонтера Романа Доніка на своїй сторінці в Facebook.

Так Доник пише, що генерал Валентин Борискин, який на початку АТО забороняв вішати на літаки і вертольоти зброю і підозрюваного в зраді національних інтересів, сьогодні став виконуючим обов'язки командувача сухопутними військами. А ще у генерала є аж четверо водіїв і він будує собі нову дачу під Києвом.
 Нижче наводимо повний текст повідомлення Романа Доніка:

Іноді, правда, хочеться заволати поганим голосом "тут нічого вже не змінити, господь пали!"

І поїхати до еб * ням, куди небудь в село. А краще в якусь європейську село ....

Всі пам'ятають генерала Борискина? того самого генерал-лейтенанта, якому дачу в Лютеже спалили в кінці майдану. Того, який на початку АТО забороняв вішати озброєння на Мить 24 і вертоліт за ковбасою і берцями ганяв.

Його потім шарпали за підозрою в шпигунстві.

Знаєте хто він зараз? ІВ командувача сухопутними військами. І реально збирається стати командувачем. Хто то потрапив під люстрацію, хто то в АТО. А цей ось кристально чесний чувак виявляється відповідною кандидатурою. Кращого не знайшлося.

Думаєте, його налякала історія з вертольотами і тим, що з його вини загинули люди і були збиті літаки? Так фіг там.

Він взагалі висновків не робить.

Зараз його як місцевого князька, возить 4 (!). Чотири бл * дь, водія, контрактника інструктора, які повинні при 169 навчальному центрі людей навчати. Чи не з батальйону забезпечення, штатного водія собі взяв, а 4-х контрактників інструкторів з Автобата. Два його 8 місяців відкатали, він їх міняє на ще двох свіжих. Але старих назад не відпускає.

А дачу в Ровжі будують прапора з того ж 169 навчального центру. Ті самі прапора, які повинні техніку ремонтувати.

Нікому не потрібно розповідати, як техніка з приходить в АТО і сиплеться через два дні?

Так ось це з таких виродків хворих на голову, які вирішили що їм все можна і їм все повинні.

І саме паскудне, що бля управи на них за законом немає.

У нас дика брак кадрів. У АТО реально не вистачає підготовлених людей.

Звідки вони візьмуться, якщо інструктора будують дачі і возять генералів.

Ну про побори та інші дрібниці, навіть говорити не буду. Похеру йому все.

"Генерал Борискин. Один з керівників АТО на першому етапі, він категорично забороняв вішати озброєння на МІ-24 (літали без підвісів). Льотчики просили - ну хоч НУРС давайте почепити. Відповідь категоричний: немає. Поки 2.05.14 їх не позбивали, навіть відповісти було нічим (на вертольотах не було зброї). Ось по-цьому інші екіпажі відмовилися вилітати, а піднесли це як малодушність і боягузтво. Типу 15 осіб (5 екіпажів) злякалися, і по ним буде заведено кримінальну справу. а зараз різко замовкли про цей випадок, видно трохи розібралися. Етнічний русс кий, родичі в Москві. До чого худобу знахабнів - дзвонить командиру частини, яка розташована за 500 км і каже: "організуй палицю копченої ковбаси і нові берци, а то мої зносилися, я пришлю вертоліт - передаси". Акуеть - порахуйте скільки гасу спалили і одна година роботи МІ-8 коштує близько 3000 у.о. А ми по 5 грн на 565 смс скидаємо.

Років 5 тому цього п .... у знімали з посади за корупцію (брав хабарі і довів підлеглого до смерті). Ну як зняли, з однієї посади зняли, а на рівнозначну перевели, тільки в інший регіон, подалі з очей. А зараз він знову сплив. "

Немає коментарів:

Дописати коментар