суботу, 25 березня 2017 р.

Донбас - це Україна: штаб АТО повідомив довгоочікувану новину з фронту, ВСУ без втрат громлять окупантів, бойовики в люті

боевые действия, ато, режим перемирия, "днр", донбасс, луганск, "лнр", авдеевка, широкино, армия россии, терроризм, новости украины, армия украины, всу
З початку поточної доби ситуація в зоні проведення АТО показує тенденцію до загострення, бойовики агресивно атакують, в окремих випадках, щоб "придушити" вогневу активність ворога, ВСУ довелося піти на вогонь у відповідь.
   На щастя з 00:00 і по нинішній час в рядах ВСУ обійшлося без втрат, бійці АТО тримають оборону і не дозволяють окупантам захоплювати нові позиції, передає "Діалог. UA". Всього за поточну добу скоєно 39 обстрілів, вони відбувалися з застосуванням сепаратистами забороненого Мінськом зброї. Найгарячіша точка протистояння сьогодні - маріупольське напрямок, терористи обстрілюють Мар'їнка, Павлопіль, Водяне, Широкино, Новотроїцьке. На донецькому напрямку проросійські загарбники з боєм намагалися підійти до пунктів ВСУ близько Авдіївки, Новгородського, Зайцеве, Троїцького, Луганського та ін.

Нагадаємо, що ветеран АТО і снайпер Аміна Окуева назвала найслабше місце російської армії і порекомендувала бити по ньому, щоб остаточно розгромити сили агресора в Україні. Додамо, що в рядах бойовиків неспокійно, фіксуються масові випадки дезертирства.

Немає коментарів:

Дописати коментар