неділю, 26 березня 2017 р.

Українські партизани замружили десятки терористів підірвавши їхнє лігво!

Картинки по запросу Украинские партизаны зажмурили десятки террористов взорвав ихнее логово!
Партизани, які виявили в районі Старомихайлівці нові склади з боєприпасами і технікою, заклали вибухівку в три автомобілі бойовиків. Дві машини з «гастролерами» відразу підірвалися. У терористів - серйозні жертви. Про це повідомляється на офіційній сторінці «Фронту звільнення Донбасу і Луганщини» в Facebook.

У Маріїнському районі Донецької області українські партизани знову «вітали» терористів. Тут, в районі дачних масивів, терористи тримали склади з боєприпасами та забороненої важкою технікою. Партизани дали про себе знати, і відразу відправили на той світ «немісцевих мавп». + "Пару днів назад випадково заблукали в районі Старомихайлівці і вийшли до дач.

А там, як виявилося купа техніки і, власне, обізян. Обізяни, обмовимося відразу, не місцеві. Так вже вийшло, що після нашого відходу у обізян при запуску двигунів здетонував боєкомплект в двох коробочках (по третій уточнюємо). Повторимося ще раз # Нехуйшастать, особливо приїжджим », - йдеться в повідомленні. + При цьому партизани торкнулися теми роботи міжнародної місії ОБСЄ. Представники «фронту», так само, як і більшість правозахисників і українських силовиків, обурилися бездіяльністю місіонерів. + "У понеділок нарили телефон одного з ОБСЕшних місіонерів і дали наводку на ці самі дачі. ...

Їх туди не пустили. Питання: і на хрена нам така моніторингова місія? Цікаво, скільки такі місіонери отримують і в якій валюті? », - Пишуть партизани. + Нагадаємо, на минулому тижні представники« Фронту звільнення Донбасу »повідомляли про те, що встановили вибухівку біля бази бойовиків в Єнакієвому. Партизани відразу відзвітували про «втрати особового складу мавп».

Немає коментарів:

Дописати коментар