понеділок, 27 березня 2017 р.

Черкаські ультрас піддали обструкції донецький клуб

Черкаські вболівальники напередодні матчу донецького “Олімпіка” та львівських “Карпат” влаштували нічну обструкцію донеччанам. Після безсонної ночі футболісти “Олімпіка” більше не хочуть грати матчі в Черкасах.  Відео “теплого” прийому опублікував телеканал 2+2.
Нагадаємо, що в неділю в Черкасах відбувся перенесений матч Прем’єр-ліги між четвертою та десятою командами чемпіонату з футболу. “Олімпік” обрав черкаський стадіон, адже досі немає власного домашнього поля.
В соціальних мережах черкаські ультрас опублікували свою позицію щодо небажання віддавати черкаський стадіон для домашніх матчів донецького “Олімпіка”.
–  Ми поважаємо і любимо свій клуб. В Черкасах на своєму стадіоні ми хочемо бачити виступи рідної команди. “Олімпік” вирішив зіграти перенесений матч проти “Карпат” у Черкасах, бо в них не вийшло зіграти цей матч в Сумах через погодні умови.
В нашому місті є свій професійний клуб. Наш клуб вже не перший рік веде боротьбу за вихід до Прем’єр-ліги. Якщо ж зараз донецька команда почне грати свої матчі першої шістки проти “Динамо” і “Шахтаря” в Черкасах, то люди почнуть більше ходити на цей футбол. Ми вважаємо, що це буде неповага до нашого рідного клубу.

Немає коментарів:

Дописати коментар