суботу, 25 березня 2017 р.

ВИСТАВКА мистецької родини ТЕЛІЖЕНКВ

                                 Світлина від Теліженко. Творча майстерня.
Це перший проект, на якому буде представлено об’єднаний бренд «TELIZHENKO. Fashion house». До цього часу родина Теліженків була відома в окремих іменах – Миколи, Олесі й Олександри.
‒ Багато років ми йшли мистецьким шляхом і кожен ріс окремо, – як гілочки на древі. Але ж корінь то один! А значить і плід має бути єдиний. Хоч і працюємо в різних напрямах, але мистецтво нас об’єднує. Що у нас спільного? Три принципові позиції:
- народність
- символізм
- модерн
А ще спільна мета – творення нового мистецького обличчя України, – розповідає Олександра Теліженко, Заслужений художник України, один із трьох дизайнерів бренду «TELIZHENKO. Fashion house». – Сім’я – це своєрідна модель держави. А наша сім’я наділена особливою місією, бо кожен живе, думає і дихає мистецтвом, а значить разом можемо зробити щось виразніше і суттєвіше для національної культури і для світу.
На виставці буде представлена творчість кожного: близько півтори сотні робіт – витинанки Миколи Теліженка, через які він розкриває своє бачення історичних тем – традиційних і гостросучасних (останні роботи присвячені Майдану і гарячим точкам Українсько-Російської війни).
Від Олександра Теліженко – монументальний Рушник, де мовою символів передані тематичні задуми автора; а ще вишита картина, у якій автор розкриває філософію теми «Природа – храм земний», як незбагненне втілення божественної сутності.
Olesya Telizhenko представить свої творчі доробки в стилі етно-модерну: графіка, мозаїчний набір та фотосесії з трьох колекцій одягу, в яких вона творить живий образ сучасника: стильний, виразний і переконливо український. Своєю творчістю переконує, що «бути українцем – престижно!»

Немає коментарів:

Дописати коментар