неділю, 26 березня 2017 р.

"Це хто тут такий сміливий? Отримайте удар по військово-промисловому комплексу!" - Розлючений поведінкою Москви Трамп ввів нові жорсткі санкції щодо Росії

      США, Трамп ввел санкции в отношении России, экономика, политика, общество, ВПК России, армия России

У Державному департаменті США прийняли рішення ввести нові економічні санкції щодо Росії. На цей раз економічне ембарго торкнеться восьми російських компаній. Даний факт пов'язаний з законом Штатів про нерозповсюдження зброї масового ураження, який також стосується Сирії, Ірану і КНДР. Про це повідомляє "РИА Новости". За даними одного з представників держдепартаменту, нові санкції проти РФ пов'язані з тим, що Вашингтон займається регулярним моніторингом дотримання законодавства про нерозповсюдження зброї масового ураження і на підставі своєї оцінки вже приймає рішення. До оновленого списку санкцій США потрапили стратегічні підприємства військово-промислового комплексу, такі як "Рособоронекспорт", "Авіаекспорт", Уральський тренувальний центр цивільної авіації, "Конструкторське бюро машинобудування", "Базальт", ВВА ім. Жуковського і Гагаріна, 150-й Авіаційно-ремонтний завод, Ульяновський інститут цивільної авіації.

Сайт Госдепа указывает, что санкции ввели еще 21 марта.


Нагадаємо, раніше Трамп виявляв даний невдоволення тим, що Росія порушила Договір про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності і пообіцяв, що Москва отримає відповідні жорсткі заходи.
До слова, раніше Трамп показав, що він продовжить чинити жорсткий тиск на Путіна і Росію.

Немає коментарів:

Дописати коментар