четвер, 30 березня 2017 р.

На Черкащині скоєно моторошне вбивство


Такого в Новій Греблі, на Жашківщині, ще не бачили. Серед білого дня біля Іванових воріт лежав і благав про допомогу закривавлений чоловік. Про це йдеться у репортажі «Надзвичайних новин».
35854-1uШматок людського тіла, поруч – кістка та скривавлений чоловік, який благає про допомогу. Як би Ви відреагували на таку картину на власному порозі? Селянин із Черкащини від побаченого ледве не зомлів. Що сталося з пораненим? І ким він виявився? Не повірите, на що іноді здатен найкращий друг.
Іван почав гукати на допомогу всіх сусідів. Люди одразу викликали поліцію та швидку.
Іван ледь упізнав у пораненому свого односельця Олександра.
Бідолашного забрали у лікарню і прооперували. Втім, Олександр не вижив. Медики назвали й причину. З чоловіка витягли дріб із мисливської рушниці.
Потерпілий помер від вогнепального поранення в ліву потиличну частину голови та лівого плеча. Під час проведення операції з голови потерпілого хірургом було вилучено 4 деформовані дробини.
Підозра впала – на кого б ви думали? – на найкращого друга загиблого! Невже це правда? Йдемо запитати в нього самого. Зараз чоловіка вдома немає.
Та саме на його подвір'ї, кажуть сусіди, і розгорнулися криваві стрільбища. При чому в обідню пору!
У селі шоковані. Кажуть – винна в усьому горілка. І не вірять, що підозрюваний міг застрелити товариша навмисно.
Підозрюваного знімальна група зустріла біля районного відділу поліції – вже в супроводі конвою. Розповідати про трагедію він не хоче.

Немає коментарів:

Дописати коментар