суботу, 25 березня 2017 р.

Відкрите звернення чеченців до побратимам з України


Чеченці розуміють вашу біль як ніхто інший. По всій Європі поширюється рух по набору добровольців на захист України: вже понад тисячу осіб - колишніх бійців Чеченського Опору готові до відправки і тільки чекають сигналу від ваших властей.
Повідомляє perelaznews.

Багато вже воюють на боці ВСУ і навіть віддали свої життя в боротьбі з агресором. До всіх вам у нас переконливе прохання: не допускайте образ на адресу народу Ічкерії, адже саме цього і домагається гнида в Кремлі - розірвати нашу дружбу.

Не забувайте, що не всі бородані обов'язково з Чечні, а кадировци - зрадники свого народу і вислужуються перед своїм кремлівським фюрером. Це кати, прокляті Чеченським народом навічно ... Не називайте їх чеченцями: їх ім'я - путінські пси і чорносотенці! Вони такі ж колаборанти, як частина кримського і донецького населення в Україні. Згадайте, що тільки завдяки героїзму невеликий за населенням і територією Чечні-Ічкерії, практично поодинці протистояла всієї російської збройної армаді більше двадцяти років, Україна й інші народи колишнього СРСР змогли зміцнити державність.

Патріоти УПА теж більше 20-ти років героїчно билися з усіма завойовниками України - від фашистської Німеччини до більшовицьких частин НКВС, і це теж нас об'єднує. Російські узурпатори влади брехливо проголосили "право націй на самовизначення", в своїй країні вони його жорстко придушують, але брехливо використовують на окупованих ними територіях інших пострадянських країн. Вони залили кров'ю нашу країну, знищивши сотні тисяч людей, в основному мирних цивільних жителів, в тому числі десятки тисяч росіян, з якими ми жили на своїй землі в дружбі і злагоді. Ще сотні тисяч російських громадян вони залишили на смерть в середньоазіатських республіках колишнього СРСР - так вони "не кидають своїх".
Нездатні створити гідні умови проживання та взаємовідносин з владою в своїй країні, свій "русскій мір", вони це перекручене поняття смертю і руйнуваннями насильно насаджують своїм малим, обдуреним, оббреханих ними ж сусідам. На рівних по силі і сильніші країни вони нападати бояться. Тільки тому, що геноцид Росією чеченців ні зупинено світовою спільнотою, стали можливі втручання РФ у Нагірному Карабасі, анексії частини територій Молдови, Грузії та України. Українські добровольці теж воювали за нашу свободу, ми пам'ятаємо це і вдячні їм.

Правда, яка відкрилася світу, полягає в тому, що слабке місце російського імперського шовінізму - Ічкерія. З неї ж і почнеться розпад державності РФ, коли в повній мірі проявляться наслідки політики ізоляції і санкцій світової спільноти проти зарвався держави Росії, яка вже відкрито загрожує знищити весь світ, всю цивілізацію ядерним апокаліпсисом.

Ця петиція - заклик до уряду США і всьому міжнародному співтовариству визнати російську окупацію Ічкерії незаконною і надати дієву допомогу чеченському народу в справі відновлення своєї незалежності.

До 20-го червня ц.р. на сайті http://politinfo.com.ua/ потрібно зібрати 100 тисяч голосів для того, щоб уряд США приступило до відкритого обговорення цієї ініціативи на державному рівні з подальшим перенесенням до Ради безпеки ООН. Як тільки це питання буде піднято на такому високому рівні, агресивна політика РФ затріщить по швах, бо почнуться незворотні процеси деколонізації цієї останньої в світі жорстокої і кривавої імперії. А в 21-му столітті час імперій безповоротно пішло в минуле.

Немає коментарів:

Дописати коментар