четвер, 29 вересня 2016 р.

"Вибачтесь перед Україною за Голодомор!", - блогери відповіли на заяву президента Ізраїлю

Фото: "Фейсбук"Фото: "Фейсбук"

У мережі обурені заявами президента Ізраїлю, який назвав українців винними у Холокості. Любителю кремлівських міфів та порсатись в минулому у пошуках ворогів, нагадали руками якого ката вершився геноцид над українським народом. Соломон Мазон, єврей по національності, став тим "демоном", котрий організовував винищення мільйонів селян повідомляють Патріоти України з посиланням на групу "Патріоти України - єднаймося".
"Ау, де той Ізраїльський "Шлемазл" ? Якщо, ще не випровадили до Борисполя - нехай падлюка вибачиться за своє єврейство, що організовувало в Україні Голодомор !!!
Соломон Мазон нац. Еврей — глава Экономического управления ГНУ УССР в 1932-1933 организатор голодомора в Украине", - пише Георгій Король.
"Сказал не я, но справедливо: "Президент держави Ізраїль так і не побачив нової України, про яку говорив. А тому питань до нього не має. Але є прохання до українських євреїв. Переконайте пана президента , що читати московські газети і дивитися росТБ не просто шкідливо, але й непристойно.»", "Святі євреї,святі поляки,святі мотороли-всім Україна завинила. А хто ж захистить наш бідний народ,що віками кров"ю вмивається від цих "святих"?", - пишуть коментатори.

Немає коментарів:

Дописати коментар