суботу, 18 березня 2017 р.

Гайдай: скоро каждый гражданин Украины и будет точкой сопротивления, неповиновения и протеста

Что такое Майдан 3
Політичний експерт Сергій Гайдай пише про продовження майдану всередині кожного українця.
Сергій Гайдай, український політтехнолог, фахівець з політичних технологій і рекламі, в 2009 р написав «Посібник із захоплення влади в Україні ...», на своїй сторінці в Facebоok викладає свою думку про сьогоднішній стан українського суспільства.
«Знаєте, що таке новий Майдан, або Майдан-3, або ще точніше - продовження Майдану? Це протистояння влади і активних громадян, яким не все одно чи дістало, але не на площі Незалежності в Києві. Тепер це спалахують по всій країні точки непокори і протесту. На ж / д шляхах в зоні АТО. У Конотопі на ж / д шляхах, що ведуть до Росії. На подвір'ї суду, де судять Насирова - щоб він не втік. У селі, яке всією громадою відмовилося платити за газ. У кожному будинку, в якому всі жителі перестали платити грабіжницькі тарифи і виставили чергових, щоб ніхто при цьому не перекрив вентиль з теплом. На ринках, куди підприємці не пускають тітушек місцевого мера і відмовилися платити податки злодійкувато чиновникам », - пише Гайдай.
Він вважає, що число «гарячих точок» протистояння влади і мас буде рости.
«Їх може стати стільки, що сидіти на Банковій і на Грушевського більше не буде сенсу. Керувати буде нічим - кожен громадянин України і буде точкою опору, непокори і протесту! І ніяких силовиків не вистачить у влади, щоб загасити цю пожежу. Кожен українець і буде Майданом », - резюмує політичний експерт.

Немає коментарів:

Дописати коментар