понеділок, 20 березня 2017 р.

ПЕРЕСЕЛЕНКУ, КОТОРАЯ РАЗМАХИВАЛА ФЛАГОМ ЛНР НА КРЕЩАТИКЕ, ОТПРАВИЛИ В ЛУГАНСК

бегемот, begemot, begemotmedia, новости, переселенка. Луганск, сепаратизм, Украинабегемот, begemot, begemotmedia, новости, переселенка. Луганск, сепаратизм, Украинабегемот, begemot, begemotmedia, новости, переселенка. Луганск, сепаратизм, Украина
Переселенка Любов Торопіна, яка виставляла в соцмережі фото з сепаратистами і розмахувала прапором ЛНР на Хрещатику, була змушена повернутися до Луганська.
«Переселенці Торопіна більше року жила в Луцьку, - каже Артур на позивний« Вірний »з Цивільного корпусу« Азов ». - Скандал навколо неї закрутився два тижні тому. 18-річна Любов Торопіна знімала на відео тортури тварин і оприлюднила це в соцмережі. На відео вона засовує кота в морозильник, кладе в барабан пральної машини і запускає програми, викидає з вікна 4-го поверху. Через кілька днів після зйомок кошеня помер, хоча волонтери намагалися його врятувати ».
За словами Артура, завдяки цьому відео вдалося дізнатися, що Торопіна активно пропагує «руській мір».
«Я знайшов її сторінку« Вконтакте », - говорить Артур. - Якби не вся ця історія з насильством над тваринами, ніхто не дізнався б, що серед нас живе сепаратистка. У Instagram вона хвалиться фотографіями з бойовиком ЛНР, демонструє прапор псевдореспублікі і георгіївські стрічки. Знімок з сепаратистом Торопіна підписала «Друг ополченець. Новоросія. Уже освоїлася ».
Дівчину викликали на допит в СБУ, висунули підозру в сепаратизмі і відпустили.
«Кажуть, нічого страшного в її діях не побачили. Може, вони не ті фото дивилися. Є у неї відео, де співає пісню про ЛНР і ДНР », - говорить Артур.
Любов вчилася в Волинському коледжі від університету харчових технологій.
«Виключати з навчального закладу її не збиралися. Просили пройти психіатричну експертизу. Приписували жорстоке поводження з тваринами. Могли дати штраф або відправити на виправні роботи », - говорить Артур.
Торопіна перереєструвалася в «ВКонтакте» під вигаданим ім'ям Соломія Яворницька. Писала, що щодня отримує погрози. За дівчиною приїхала її мати з Луганська. Вона забрала документи з коледжу і повезла доньку додому на окуповану територію.
«Люди відреагували на її поведінку в соцмережах і фактично змусили виїхати, - каже Віктор Скрипін з Луцька. - На вулицях нашого міста її тепер дізнається кожен. Вона знахабніла настільки, що на Хрещатику в Києві розмахувала прапором ЛНР. Так повинно бути з усіма, хто намагається пропагувати сепаратизм і прославляти терористів. Не можна з ними возитися. Треба або садити і судити, чи відправляти у АТО ».
                                                                                 Варя Гончарова 


Немає коментарів:

Дописати коментар