четвер, 16 березня 2017 р.

ВОТ, ЧЕГО ЖДАЛИ ДВА ДНЯ! ДМИТРИЙ ЯРОШ СДЕЛАЛ ЗАЯВЛЕНИЕ ПО БЛОКАДЕ “ЛДНР”



Українська влада повинна представити суспільству план розриву торгових відносин з Росією і окупованими територіями - заявив Дмитро Ярош.

«Ми з самого початку бойових дій послідовно виступали за повний розрив будь-яких економічних відносин не тільки з окупованими територіями, а й з Російською Федерацією як країною-агресором. Це абсолютно логічно, оскільки під час війни будь-яка торгівля нічим не виправдовується. Включаючи тим, що люди залишаться без тепла. Величезна недоробка влади в тому, що вона цього не зробила і викликала таку хвилю акцій громадянської непокори. Передает .zvistka.net.

Ми допомагаємо блокировщикам і всім, хто потребує, медичним забезпеченням. Я дав команду нашим госпитальерам, щоб в разі необхідності надавали допомогу незалежно від того, чи це людина, яка блокує залізничне або автомобільне сполучення, або нацгвардеец, або поліцейський. Тому що нас занадто багато ділять. Нам не можна допускати цього поділу. Необхідно шукати щось таке, що суспільство об'єднує. Інакше Росія нас розчавить, коли кожен в свій кут щось буде тягнути.

Тому ми підтримуємо блокувальників. Хоча сама методологія мені здається неправильною. Інакше все це потрібно було робити, з мінімальними втратами для держави і економіки. Хоча є один величезний плюс - удар по українському олігархату. Тому що поки існують олігархи, до тих пір українську державу українською по суті не буде », - сказав Дмитро Ярош.

Немає коментарів:

Дописати коментар