пʼятницю, 10 березня 2017 р.

Путінські вояки, ховайтесь в жито! Америка таки зважилася дати Україні летальну зброю: в Конгресі США схвалений відповідний законопроект

украина, сша, конгресс, республиканцы, помощь, летальное оружие
Америка збирається виділити 150 мільйонів доларів на військову підтримку України. У четвер, 9 березня, палата представників Конгресу США в законі про асигнування на військові потреби в новому фінансовому році - до 1 жовтня 2017 року передбачила виділення 150 мільйонів доларів на військову підтримку України, повідомляє "Діалог UA".
        Конгрес схвалив резолюцію 174, внесену республіканкою Ліз Чіні.
        "Зазначені кошти будуть доступні Пентагону з метою надання Україні військової підтримки, включаючи, зокрема, надання летального зброї оборонного характеру і оснащення, логістичної підтримки, підтримки розвідки української армії і сил національної безпеки, навчання особового складу українських збройних сил тощо", - повідомила голова підкомітету ВР з питань безпеки державних інформаційних систем Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони України Ірина Фриз.
        Нагадаємо, нещодавно в Канаді зробили резонансну заяву про підтримку України в боротьбі з московськими окупантами.
    Як раніше повідомлялося, після обстрілів сепаратистами Авдіївки колишній міністр оборони Польщі Онишкевич виступив на підтримку надання Україні летального зброї.

Немає коментарів:

Дописати коментар