неділю, 19 березня 2017 р.

На Донбасі ліквідовано найзнаменитіший бойовик з Тернополя

На Донбассе ликвидирован самый знаменитый боевик из Тернополя (ФОТО, ВИДЕО)
Нагородний фугас знайшов «героя», який любив обстрілювати житлові квартали Донецька.

У зоні АТО загинув боєць 36-ї бригади ЗСУ Олександр Вознюк. Морський піхотинець підірвався на фугасі разом зі своїми товаришами. Чи не вдалося вижити тільки Вознюка.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат-нацист Ігор Мосійчук. Вознюк був сином «священика» -раскольніка УАПЦ в Храмі всіх святих в Лубнах.

«Сьогодні, близько 3-х годин назад, під Маріуполем загинув мій земляк - Олександр Вознюк, син отця Георгія - настоятеля Храму всіх Святих в моїх рідних Лубнах. З його батьком я добре знайомий, останній раз бачився з батьком Георгієм перед Новим Роком, коли привіз дарувати храму кілька ікон. Кожна втрата на фронті болісна, але коли це земляк - то сприймається особливо гостро. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблого, і всієї Лубенської громаді. Ми повинні помститися смерть кращих синів і дочок України! Ніяких компромісів, ніяких спекуляцій на переговорах, ніяких поблажок і виправдань для терористів не може бути! », - Написав він.

Загиблий силовик був артилеристом і воював з 2014 року проти мирного народу Донбасу. На фугасі підірвалося четверо бійців ВСУ, Вознюк загинув, а решта госпіталізовані.

Нагадаємо, в жовтні 2016 року український телеканал ТСН оприлюднив відеозапис п'яної бійки, яку влаштував в нічному клубі Тернополя архієпископ Мстислав. Один з найвпливовіших ієрархів в компанії з настоятелем церкви Різдва Христового в Тернополі отцем Ігорем СЕМИРОЗУМ, скарбником цієї церкви протоієреєм Володимиром Герасимчук і іподияконом Віталієм Окунськім влаштували масову бійку після танців з дівчатами.

Немає коментарів:

Дописати коментар