суботу, 11 березня 2017 р.

Вночі під Маріуполем українські морпіхи покришили спецназ з Камчатки

                                  Ночью под Мариуполем украинские морпехи хорошенько покрошил спецназ с Камчатки
Стали відомі нові подробиці нічного бою під Маріуполем, у якому українські військові ціною загибелі двох морських котиків змогли знищити до 30-ти бойовиків ДНР і російських окупантів.
Про них повідомляє група російського блогера Олега Ярчука, пише Агримпаса посилаючись на записи в соцсетех.
«Маріупольське напрямок. Підрозділи 311-й осн (* загін спеціального призначення м Петропавловськ-Камчатський) бойове зіткнення з частинами особливого призначення ЗСУ. «200» - 11, «300» - 14, ТМН - 1. Повну доповідь командування спрямований », - йдеться в повідомленні російських військових вищестоящому начальству.

Також стали відомі нові подробиці загибелі двох українських морських спецназівців з 73-го морського центру спецоперацій.
«Нарвалися на секрет (а не на засідку). Хлопці встигли пару раз стрельнути і полягли. По групі стали працювати ПТУР. Довго не могли забрати трупи і викликали вогневиків. З підтримкою покришили близько двадцяти осіб противника. Хлопців забрали і вже на наступний день в частині були проводи. Потім їх відвезли ховати по домівках », - про це дніпропетровський волонтер Юрій Мисягін.

За даними Ярчука, реальні втрати регулярних військ РФ у війні на Донбасі на 5 березня становлять: убитими 8384, пораненими - 7325 і зниклими безвісти - 3514 чоловік.

Нагадаємо, в суботу, 5 березня, пізно ввечері в морг Новоазовська були доставлені тіла 10-15 окупантів. Поранення осколкові і кульові.

Немає коментарів:

Дописати коментар