суботу, 11 березня 2017 р.

У Канаді поліцейські застрелили ярого прихильника «русского мира»


У канадському місті Едмонтон 9 березня поліцейські застрелили росіянина, який напав з ножем на правоохоронця. Убитим правопорушником виявився прихильник «русского мира» Віталій Савін, повідомляє канадське видання CBC News.
В той день в поліцію надійшов дзвінок від місцевих жителів, які повідомили про те, що один з водіїв порушує правопорядок і знаходиться за кермом у неадекватному стані.
Поліцейські зупинили автомобіль з підозрюваним і зажадали від водія пройти тест на наркотики, на що отримали відмову. Пізніше чоловік все-таки вийшов з автомобіля з мисливським ножем і накинувся на поліцейського. Силовикам довелося відкрити вогонь на поразку. Савін загинув прямо на місці події.
Відомо, що чоловік проживав і працював в Канаді більше 8 років. При це підтримував тісні стосунки з родичами і друзями в Росії. За півгодини до інциденту на своїй сторінці в Facebook він зробив запис про те, що «Росія переможе».
У повідомленні видання журналісти зробили припущення, що пост міг бути присвячений майбутньому матчу російської команди в Лізі Європи.
Ряд ЗМІ повідомляють, що перш ніж бути застреленим поліцейськими в Канаді росіянин Віталій Савін кричав «росіяни не здаються».

Немає коментарів:

Дописати коментар