суботу, 18 березня 2017 р.

Правда від якої волосся дибки стає: 23 мільйони українців повинні бути знищені або вивезені з країни

                      
Чому нинішня еліта навіть не рахує втрати українців на війні? Чому знищені фактично всі українські добровольці? А тих кого не знищили фізично пресують в катівнях ізоляторів ...
Чому нам нав'язують думку, що війна це добре ... Що українці не православні, що євреї нам більше брати ніж росіяни, що православ'я це погано, що російську мову це погано, що українська земля насправді не слов'янська а єврейська, що українські добровольці це мародери , вбивці і фашист? Чому?
Відповідь проста: Нинішня еліта на 96% складається з представників сіоністської діаспори. Ви уявіть собі, що в 2016 році вся еліта це євреї. У владі немає жодного УКРАЇНЦЯ!
Варто відзначити, що такої країни як Україна в світі більше не існує. Назвіть хоча б одну країну в світі, щоб нею керували люди які не мають нічого спільного з цією країною ... Такий країни не існує ...
А тепер давайте розберемося, чому нинішня влада ненавидить українських патріотів і чому знищується все українське, все православне і все слов'янське в Україні ...
Досить подивитися свіже відео: Президент Ізраїлю в українському парламенті, на очах у народних депутатів України, на очах у Президента України розповідає нам українцям, що ми вбивці, а Україна насправді єврейська земля:


Що нам говорить це відео? А говорить вона наступне. Президент Ізраїлю чітко дав зрозуміти, що українські патріоти це вороги євреїв. Що вони вбивці і що євреї не пробачили українців.
Тепер уявіть собі, щоб було б з цим євреєм якби він в Бундестазі, або в російській Госудми дозволив собі на очах у Президента Росії або Канслера Німеччини заявити, що німці це вбивці, що росіяни вбивці і вороги євреїв ... Представили? Так його б в кращому випадку послали б до біса і негайно прогнали б з країни, а представникам єврейської діаспори в Німеччині або Росії назавжди б заткнули їхні погані роти! Що сталося в Україні, після того як нас назвали вбивцями? Верховна Рада і Президент України аплодували цьому єврею і підтримали його ідеї. Чому? Та тому, що нинішня влада на 100% складається з Євреїв які вважають українців своїми ворогами як озвучив їхній лідер Президент Ізраїлю.
Ми часто запитуємо себе: Чому нинішня влада влаштовує справжній геноцид українців? В 9 разів подорожчали комунальні послуги, обвалена національна валюта в 3 рази, ціни на продукти харчування підскочили на 60%, а зарплати і пенсії залишилися на тому ж рівні! З 2014 року щорічно вмирає близько 150.000 пенсіонерів і малозабезпечених від відсутності банальної медицини і грошей на медпрепарати ціни на які в середньому підскочили на 200%! Щорічно сотні тисяч українців переїжджають жити в Росію, Німеччину, Польщу, Італію, Іспанію, Чехію, Словаччину, Угорщину. За два роки в Україні налічується не більше 34 мільйонів жителів! У порівнянні з 48 мільйонами в 2013 році!
Ви уявіть собі, що населення України скоротилося на 14 мільйонів людей всього за два роки правління євреїв в Україні !!!!! Нас знищують панове. Євреї взяли реванш і знищують нас за Бабин Яр і за те, що українці не давали євреям раніше можливості захопити свою країну і виганяли їх до біса в Ізраїль не даючи можливості грабувати свою країну! Зараз їм вдалося здійснити план 70 річної давності. Україна захоплена а народ знищується.
Для тих хто не вірить в сказане мною про те, що євреї влаштували нам справжній геноцид можна порівняти з геноцидом який в 20 столітті влаштував нам Сталін прошу послухати що каже Тимошенко.
А говорить вона наступне: Нинішня влада знищує Україну і українців! До 2020 року в Україні має проживати не більше 15 мільйонів чоловік !!!!
А тепер давайте розберемо нинішню еліту, яка в 2014 році взяла реванш і закликала українців повалити владу а надалі вивести саме їх на трон! І мали вони моральне право це робити?
Уявіть собі українця в Ізраїлі який закликає повалити президента Ізраїлю? Представили? Що б зробили ізраїльські силовики з цим українцем? Правильно - негайно знищили б!
Так чому ж євреї дозволили собі закликати українців повалити свою владу в Україні? Яке право вони мали це робити? Яке право євреї в Україні (які є ніхто іншими в Україні як гості) мають право диктувати нам українцям хто для нас ворог а хто друг, яка релігія нам ворожа, а якась дружня, що євреї нам брати, а слов'яни вороги: ЯКЕ ПРАВО ВОНИ МАЮТЬ ЦЕ РОБИТИ????
Хто закликав повалити владу в 2014 році?
Петро Вальцман (нинішній президент України)

Вальцман і його духовний наставник
Єврей, сіоніст, затятий прихильник всього єврейського, ненавидить все українське (він за два роки довів це в повному обсязі). Петро Вальцман відноситься до сіоністської організації яка вважає, що євреї повинні правити і розділяти, правити і розділяти. Дана організація є за своєю суттю сектою в яку входять безліч багатих євреїв.
Арсен Яценюк (єврей, член сіоністської організації)
Яценюк і його духовний наставник на сіоністському збіговисько в Умані
Яценюк і його духовний наставник на сіоністському збіговисько в Умані
Даний людина є агентом ЦРУ в Україні і найзапеклішим представником сіоністської організації в Україні яка пропагує кров і насильство в різних країнах. Це їхній бізнес, їх мнономіллірдние проекти на кістках різних націй.
Віталій Етінзон (Кличко) Єврей, представник сіоністської організації правлячої зараз в Україні.
Для тих хто не вірить в те, що Етінзон справжній єврей, ось фотографія зроблена 29 вересня в Києві:

Етінзон і його духовний наставник в Києві
Думаю далі не варто продовжувати ... 96% нинішньої еліти це радикальні євреї, 1% українці і ще 3% грузини і вірмени.
У кого-то ще є питання, чому нинішня єврейська еліта знищує нас українців ???? Вони взяли реванш і знищують нас українців за те, що за часів 2 світової війни знищували євреїв в Україні! Історія триває, 14 мільйонів українців за 2 роки .... До 2020 року нас залишиться 15 мільйонів!
Хава нагіла! Продовжуйте дивитися ТСН і співати гімн України! Залишилося всього 4 роки співати і вірити в диво ... Хто знає, завтра після завтра можливо саме тобі євреї скажуть фас і відправлять гинути на війну!

Немає коментарів:

Дописати коментар