вівторок, 21 березня 2017 р.

Активіст опублікував фотодокази про українських офіцерів, які чекають вступу до РФ

Двоє
українських офіцерів відкрито підтримують Росію та чекають вступу своєї частини до РФ.
Про це на сторінці у Facebook повідомив активіст Сергій Потребко.
"Вони лайкають світлини зрадників з російським триколором і запитують, коли вони вже будуть частиною Росії. Для прикладу: офіцер МВС із Одеси Вадим Потоцький під світлиною друга з російським триколором запитує: "Когда мы уже будем там? (в Росіїї - Gazeta.ua)? Надеюсь - скоро".
На сторінці активіст опублікував фотодокази про активну позицію щодо відокремлення від України офіцера ДСНС із Рубіжного та МВС з Одеси.
"Служба безпеки України, будь ласка, включайтеся в роботу, бо з такими розкладами Путіну нападати не треба, він уже тут посеред нас", - написав Потребко.

Сергій Потребко
у понеділок
Друзі,я тут трішки порозхитую човен з надією,що Путін не нападе.Всі ви добре знаєте,що багато офіцерів служби ДСНС в Криму зрадили присязі і перейшли служити на бік окупанта,а що саме цікаве, багато ДІЮЧИХ офіцерів ДСНС і МВС України які залишилися служити на материковій частині лайкають світлини зрадників із російським триколором і запитують коли вони вже будуть частиною Росії.От для прикладу офіцер МВС із Одеси Вадим Потоцкий під світлиною зрадника з триколором запитує:...
Показати більше...

Немає коментарів:

Дописати коментар