вівторок, 21 березня 2017 р.

Військовий комісар області пояснив, звідки взявся винищувач над Черкасами

Військовий комісар Черкаської області Євген Курбет повідомив “Дзвону”, звідки взявся винищувач у черкаському небі та чому його бачили над Каневом та Золотоношею.
“Зараз в країні проходять комплексні військові навчання, відпрацьовується бойове злагодження всіх родів військ і на суші, і на морі. Частина черкаських військових висунулися на полігони, на Черкащину прибули військові частини з інших регіонів країни. Відпрацьовується ефективний захист країни. Наш Золотоніський зенітно-ракетний полк також задіяний, так що поява винищувача – перевірка його боєздатності”, – пояснив Курбет.
Військовий комісар також наголосив, що жодних надзвичайних ситуацій не трапилося, а всі маневри військових відповідають правилам техніки безпеки для цивільного населення.
“Звичайно є обмеження для військових маневрів поблизу чи над населеними пунктами, проте всі вони дотримані. Жодних надзвичайних ситуацій немає. Що ж до того, що літак пролетів безпосередньо над містом, то через його високу і швидкість просто здається, що він був над самим містом, насправді він знаходився поряд”, – заспокоїв черкащан Євген Олександрович.
Нагадаємо, сьогодні у небі над Черкасами, Каневом та Золотоношею бачили військового штурмовика. Після цього у соцмережах розпочалась справжня істерія. Дописались навіть до того, що літак нібито впав десь поблизу дамби.
Тетяна Воронцова

Немає коментарів:

Дописати коментар