середу, 22 березня 2017 р.

Народні герої

                                     Світлина від Народні Герої.
Чи помічали ви, що українські жінки майже усі, як героїні, навіть у повсякденному житті. Якщо справа стосується ще й особливих умов, життєвих обставин та потрясінь, то ступінь жіночої відваги зростає у декілька разів.
Вікторія Вагнер відома у м. Херсон драматичною історією свого життя і мужнім протистоянням складнощам. У вересні 2014-го року Вікторія поховала свого чоловіка, Владислава Ковальова, який був перспективним молодим хірургом, активістом в часи Євромайдану і загинув як Герой при виході з оточення через так званий “зелений коридор” під Іловайськом. Нещасна вдова залишилася з двома дітьми на руках, 1- го і 2-х річного віку. Тоді їхній сім'ї допомагали усією країною. Сильний вольовий характер Вікторії Вагнер допоміг їй стати на ноги і знайти своє призначення.
За підтримки міської влади було створено комунальне підприємство “Оберіг”, на чолі з Вікторією, яке допомогало військовослужбовцям, які повернулися із зони АТО, їх сім'ям в Херсонській області. Нині Вікторія Вагнер - головний лікар КЗ «Обласна лікарня відновного лікування». Саме на базі цієї лікарні планується створити центр відновлювальної медицини і реабілітаційний корпус для учасників бойових дій із зони АТО. Вікторія зазначає, що лікарня працює не тільки для воїнів АТО, але і для жителів міста Херсон та Херсонської області і сподівається, що вдасться створити унікальний заклад, який буде допомагати жителям всієї України.
“У нас, на жаль, зараз час такий. Учасників бойових дій більше, поранених більше, інвалідів стає більше ... про загиблих я зараз не говорю. Чим більше ми знизимо показник людей з інвалідністю та забезпечимо їх соціалізацію, тим краще вони увіллються у звичне середовище” - відмічає головний лікар.
Бажаємо Вікторії Вагнер натхнення, реалізації задумів та Божого благословення на добрі справи!
Країні є ким пишатися!

Немає коментарів:

Дописати коментар