суботу, 18 березня 2017 р.

Зухвалі зловмисники обікрали магазин по сусідству з главком поліції

Близько четвертої години ранку до чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від поліцейських батальйону Управління поліції охорони Черкаської області про те, що спрацював сигнал тривоги в одному із магазинів міста, який знаходиться по сусідству з Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області. За викликом негайно виїхав екіпаж поліцейських батальйону Управління поліції охорони та слідчо-оперативна групи Черкаського відділу поліції.
На місці події правоохоронці виявили, що зловмисники потрапили до приміщення магазину через пророблений отвір в пластикових вхідних дверях магазину, а з вітрини ювелірного відділу зникло близько 3 кілограм виробів із срібла.
Неподалік місця події поліцейські іншого екіпажів батальйону Управлінняполіції охорони помітили двох чоловіків, які бігли з двома сумками та намагалися сховатися в парку, який розташований поряд з місцем крадіжки. Декілька екіпажів поліції охорони оточили територію парку та почали пішепереслідування втікачів. Тікаючи від правоохоронців зловмисники покидали сумки, в яких, як потім з’ясувалося, знаходилось викрадене майно – близько 3 кілограмів виробів зі срібла та балаклава.
Затриманими виявилися двоє раніше судимих чоловіків: 34-річний житель Золотоніського району та 47-річний громадянин іншої держави. Їх доставили до Черкаського відділу поліції, де вони розповіли, що не працюють і в такий спосіб вирішили заробити кошти. Заздалегідь знали, що в цьому магазині є відділ з ювелірними виробами. На злочин пішли вночі. Зробили отвір у вхідних дверях магазину та проникли в середину. Сейф із золотими виробами відчинити не вдалося, тому фомкою розбили вітрину з срібними виробами та викрали їх. Магазин знаходився під охороною Управління поліції охорони і саме на спрацювання сигналізації приїхали працівники поліції які і затримали зловмисників.
Зловмисників затримано згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом Черкаський відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.
_________________________________________________________________________________________


Немає коментарів:

Дописати коментар