пʼятницю, 10 березня 2017 р.

Україні потрібно запастися терпінням - скоро в РФ відбудеться раптова подія

Кравчук: Украине нужно запастись терпением – скоро в РФ произойдет внезапное событие
Леонід Кравчук, перший президент України, заявив про те, що нашій країні треба запастися терпінням, - в Росії відбудеться падіння нинішнього режиму, причому це станеться несподівано і в один день, передає replyua.net з посиланням на Обозреватель.

«Запам'ятайте ці слова. Якщо в рух приходить народ, то режим в країні може змінитися лише за один день. На прикладі Радянського Союзу - була країна, а потім в один день 8 грудня 1991 року, її не стало. Тут ми говоримо про «великої» Росії, але це все блеф, оскільки РФ велика по силі, але занадто слабка по своїй економіці. Коли захід ввів антиросійські санкції, Росія почала розсипатися - зарплатами, голодом, відсутністю товарів », заявив колишній президент. Кравчук вважає, що, виходячи з усіх процесів, які зараз відбуваються і в Україні, і в Росії, щось кардинальне може відбутися відразу.

«Життя піде по-іншому, відновляться кордону. Потрібно розуміти, що подібні глобальні речі, наприклад, зміна меж, за один день не вирішуються, і Україні треба набратися терпіння », додав політик.

Немає коментарів:

Дописати коментар