пʼятницю, 10 березня 2017 р.

У ЦЕНТРІ ЧЕРКАС ЗАРАДИ ЯРМАРКУ ЗІБРАЛИСЯ ВИКОРЧОВУВАТИ МОЛОДІ ДЕРЕВА

У центрі Черкас заради ярмарку зібралися викорчовувати молоді дерева (ФОТО)Facebook / Євгеній Сугоняко
У Черкасах – черговий конфлікт через тимчасові споруди. Вранці 9 березня на вулиці Небесної Сотні, біля Центрального ринку почали зводити ряд торгових павільйонів. Відповідний дозвіл виконкому на проведення ярмарку раніше отримало КП "Черкаські ринки". Однак проти "ярмаркування" виступив власник кафе, на прилеглій території якого збиралися встановлювати тимчасову споруду. Адже заради неї хочуть пожертвувати газоном із висадженими на ньому молодими берізками.
Планам комунального підприємства завадив і депутат міськради Руслан Зоря.
Власник кафе стверджує: прилегла ділянка, на якій зібралися встановлювати павільйон, була виділена разом з приміщенням. Він її облагородив і тепер відмовляється віддавати в користування.
Водночас директор КП "Черкаські ринки" Дмитро Лукашенко викликав на місце події поліцію та написав заяву. Мовляв, дозвіл на встановлення споруди в нього є, тож перешкоджати цьому власник кафе не має права.
За словами речниці Управління патрульної поліції Черкас Зої Вовк, сторони конфлікту дали пояснення патрульним. Надалі вони планують вирішувати долю земельної ділянки у суді та у стінах міськради.

Немає коментарів:

Дописати коментар