понеділок, 20 березня 2017 р.

Росія прирівняла бомажкі ОРДЛо до українських документів

Незрозуміло, в чому ж тоді був для донецької вати цимус в срусской весна?

Російська влада не дали жителям террбанд "ДНР" та "ЛНР" спрощений порядок перебування на території країни. Люди з "паспортами" ОРДЛО в РФ прирівняні до громадян України і кожні 90 днів зобов'язані залишати Росію.

Про це повідомляє "РБК" з посиланням на джерела в російському МВС і в Держдумі.

Співрозмовник видання в парламенті нагадав, що в указі Путіна йдеться про жителів окремих районів Донецької та Луганської областей України, а отже, на них повинні поширюватися ті ж правила, що і на громадян України. "Указ був підписаний, а підзаконні акти відомства не виробили ще", - додав чиновник.

Заступник керівника управління з питань міграції ГУ МВС Володимир Іванов підтвердив, що Росія вважає володарів "паспортів" ОРДЛО "все одно іноземцями, громадянами України". "Вони приїжджають, знаходяться тут 90 днів, потім на такий же термін повинні виїхати", - уточнив він. На офіційний запит про те, якими документами регулюється перебування володарів "документів Л / ДНР" на Росії, в МВС на момент виходу матеріалу "РБК» не відповіли.

Посилаючись на одного з бойовиків "ДНР" видання повідомляє, що "на практиці при проходженні кордону власники" паспортів ДНР і ЛНР "не заповнюють міграційну карту" при в'їзді на Росію.

Як повідомлялося, військовий злочинець В. Путін своїм указом визнав дійсними засвідчують особу "документи", а також "реєстраційні знаки" транспортних засобів, видані терористичними організаціями "Л / ДНР".

Немає коментарів:

Дописати коментар