неділю, 19 березня 2017 р.

Чим відрізняється український патріотизм від ряжених зрадофілів

Україна будує. Ось як виглядає справжній український патріотизм. Без ряжених, без гнадьо-тюльок, без пафосу, але з натхненням.
На суднобудівно-судноремонтному заводі «НІБУЛОН» у розпалі роботи із будівництва трьох буксирів нового проекту (121М) потужністю 1 200 к. с. кожен



На першому буксирі проекту «Юрій Макаров», названому на честь видатного миколаївського суднобудівника, фінішували роботи з очищення та фарбування зовнішнього обшиття корпусу судна. Також вже завершено випробування приміщень на непроникність й випробування зварювальних швів.
Всередині судна завершується монтаж доізоляційного насичення, тривають роботи з укладання ізоляції в приміщеннях; активно ведеться монтаж трубопроводів суднових систем і монтаж суднових механізмів. Розпочато монтаж пропульсивного комплексу та збирання колони підйому ходової рубки.



Найближчим часом відбудеться спуск судна на воду – і на ньому розпочнуться добудовчі роботи.
Що стосується другого буксира проекту 121М, наразі свого кінця добігає формування міцного корпусу судна. На судні триває монтаж фундаментів, а суднові приміщення готуються до здачі на конструктивність. Також триває виготовлення й подальший монтаж виробів механо-слюсарної частини й доізоляційного насичення.



У рамках будівництва третього буксира здійснюється збирання секцій суднових блоків, зокрема № 1-3 (циліндрична частина корпусу) та № 4 (кормовий край).
Всі три буксири будуть введені в експлуатацію до 1 липня 2017 року, розпочавши свою роботу ще до початку нового маркетингового року.

Немає коментарів:

Дописати коментар